Forums » VoyagerClub forums » Spams forumaa!!!
| Spams forumaa!!! ( 5377 ) | |
|
zanismore
|
2007-03-05 19:03:03 imho tas ir bots (robots), kas to dara, jautaajums tikai, vai jamasi tiek cauri usera regjistraacijai jeb izmanto kaadu foruma skriptu ievainojamiibu...nu kaut kaa taa....php nav iisti taa lieta par kuru baigi zinu....it ka jau phpBB ir populaars foruma softs un jamajam vaidzeetu buut iespeejaam uztaisiit krutaaku jaunu useru regjistraaciju... DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g |
|
Dundurs
|
2007-03-05 23:03:44 Jamais ir Bots un izmanto foruma ievainojamību. Man šis izskatās pēc sen neatjaunota phpBB. Uz jautājumu par ārzemju aizliegšanu, tas nav vajadzīgs! Bots ļooooti reti atkārto IP adresi un bieži maskējas aiz latvijas IP izmatojot plaši izplatītos wireles routerus, ko lietotāji kā izņem no kastes tā uzliek un aizmirst. Risinājumi triviāli vienkārši, bet šeit jau nokavēti!!!: Amerikāņu auto klubs
|
|
zanismore
|
2007-03-07 14:03:34 Nu re, viens praatiigs vaards, znacht manas aizdomas ir pamatotas, tagad tikai jaatrod kam ir permiicijas to izdariit (un arii prasme).....man nav DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g |
|
Onkulis
|
2007-04-05 10:04:36 A ko saka saita administrators, par šito spamu? Vai tad tiešām nav iespējams noupdeitot phpBB uz jaunāku versiju saglabājot bāzes? |
|
Anonymous user
|
2007-04-07 00:04:09 Man vienreiz arī bija forums tikai ne phpBB bet Gan Invision Power Board un es ar nezināju kā lai tiek galā, tikai spēju dzēst viņus ārā, man likās tiešām kāds webveidīgs vīruss, bet beigās uzliku jaunāko foruma versiju un nekādi spameri vairs nenāca iekšā. Nez kā lai šito aptur... |
|
Tigeris
|
2018-12-09 16:04:28 11 gadi pagājuši, bet škiet nekas nav mainijies problēmas saknē |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » VoyagerClub forums » Spams forumaa!!!