Spams forumaa!!! » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Spams forumaa!!!

Lapas: 1 [2]
Spams forumaa!!! ( 5377 )
zanismore

41 ziņas

PM

imho tas ir bots (robots), kas to dara, jautaajums tikai, vai jamasi tiek cauri usera regjistraacijai jeb izmanto kaadu foruma skriptu ievainojamiibu...nu kaut kaa taa....php nav iisti taa lieta par kuru baigi zinu....it ka jau phpBB ir populaars foruma softs un jamajam vaidzeetu buut iespeejaam uztaisiit krutaaku jaunu useru regjistraaciju...

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g

Dundurs

192 ziņas

PM

Jamais ir Bots un izmanto foruma ievainojamību. Man šis izskatās pēc sen neatjaunota phpBB. Uz jautājumu par ārzemju aizliegšanu, tas nav vajadzīgs! Bots ļooooti reti atkārto IP adresi un bieži maskējas aiz latvijas IP izmatojot plaši izplatītos wireles routerus, ko lietotāji kā izņem no kastes tā uzliek un aizmirst.

Risinājumi triviāli vienkārši, bet šeit jau nokavēti!!!:
1. Atjaunot phpBB versiju uz 2.0.22 kurā ir ielikts milzu darbs cīņai ar botiem;
2. Reģistrācija tikai caur apstiprinājuma e-mail (varbūt ka te jau ir);
3. Neļaut search enginēm indeksēt forumu izvietojot robots.txt failu web rootā;
4. Katalogu, kurā instalēts forums, nosaukt latviskāk piem: Diskusijas un ja esam uz Unix (Linux, BSD) hosta, tad izmantot arī lielos, mazos burtus.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

zanismore

41 ziņas

PM

Nu re, viens praatiigs vaards, znacht manas aizdomas ir pamatotas, tagad tikai jaatrod kam ir permiicijas to izdariit (un arii prasme).....man nav

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARVAN 3.3L 97g

Onkulis

26 ziņas

PM

A ko saka saita administrators, par šito spamu? Vai tad tiešām nav iespējams noupdeitot phpBB uz jaunāku versiju saglabājot bāzes?
Šeit ir viens no sakarīgākajiem forumiem, kur cilvēkiem tiešām interesē ko citi saka, kā arī viņš neytiek apd....s par to ka kaut ko nezin par savu auto.
Varbūt administrators/moderators var izveidot atsevišķu topiku par šo tēmu, kurā varētu iepostot problēmas, kāpēc nevar noupdeitot to phpBB. Domāju ka šo te lasa pietiekoši daudz administratoru un ar kodēšanu saistīti cilvēki (pāris noteikti zinu - es un mana nodaļa), kuri varētu un gribētu palīdzēt neļaut Katrīnītei un viņai līdzīgām personām izpaust savas jūtas un hormonus?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man vienreiz arī bija forums tikai ne phpBB bet Gan Invision Power Board un es ar nezināju kā lai tiek galā, tikai spēju dzēst viņus ārā, man likās tiešām kāds webveidīgs vīruss, bet beigās uzliku jaunāko foruma versiju un nekādi spameri vairs nenāca iekšā. Nez kā lai šito aptur...

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

11 gadi pagājuši, bet škiet nekas nav mainijies problēmas saknē

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » VoyagerClub forums » Spams forumaa!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online