Sēdekļu pārvalki » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Sēdekļu pārvalki

Lapas: [1]
Sēdekļu pārvalki ( 2715 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ir Voyager (ne Grand), ne ādas sēdekļi vecais labais melnais modelis, diezgan papluinīti, vaidzētu pārvalkus, varbūt ieteiksiet kādi der.... kur nopirkt...

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

tu re pat neiedomājos ka tur tāds veikals var būt... man tieši pa ceļam Alfa... paldies liels.... par ieteikumu..

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Es paņēmu melnus pabiezus pārvalkus ALFAs tuninga vaikalā, pie bērnulaukuma. Manam pagalvji neatdalāmie, tādēļ bija grūti atrast.
Tas par vadītāja un blakus beņķi.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sakiet kā atšķirt atdalāmos no neatdalāmajiem pagalvjiem? Vienkāršī neizdodas savam izvikt tos pagalvjus... varbūt man ar neatdalāmie? vai tiešām viņi nekādi neatdalās? man 92 gada... ne Grand

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es arī nedaudz pačakarējos, bet savam 94.gada modelītim izdevās izvilkt .

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Neatdalāms ir tad kad pagalvis ir kopā ar atzveltni vienā gabalā un tam arī augstumu nevar regulēt. Pārvalks tādam ir vajadzīgs ar izaugumu kā prezervatīvam.
Manam ir tādi priekšējie beņķi. Bet aizmugurējie vispār bez pagalvjiem. Pieaugušajiem lielos pārbraucienos var būt neērti, bet bērniem daudz ērtāk un salons brīvāks.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

bumbieris"]Neatdalāms: " Tātad man sanāk ir atdalāmie, jo var augstumu regulēt... bet kā tad viņus ārā dabūt!?!? kautkur jaspiež javelk vai kas ..?!?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Cik tie paarvalki aptuveni maxaa???

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Sēdekļu pārvalki
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online