Jaunais Chrysler Pacifica » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Jaunais Chrysler Pacifica

Lapas: [1] 2 3
Jaunais Chrysler Pacifica ( 3970 )
artis123

2 ziņas

PM

Sveiki, apsveru domu iegādāties jauno Chrysler Pacifica, vai ir kādi viedokļi, atsauksmes par to? Īpaši interesā hybrid versija, bet man ir bažas par apkalpošanu, remontu - ja radīsies problēmas vai Latvijā kāds ar to elektroniku mācēs tikt galā (jau ir bēdīga pieredze ar 2008g Dodge Granda caravan un Atlas Motors)? Labprāt uzklausītu speciālistu ieteikumus.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

artis123: "Sveiki, apsveru domu iegādāties jauno Chrysler Pacifica, vai ir kādi viedokļi, atsauksmes par to? Īpaši interesā hybrid versija, bet man ir bažas par apkalpošanu, remontu - ja radīsies problēmas vai Latvijā kāds ar to elektroniku mācēs tikt galā (jau ir bēdīga pieredze ar 2008g Dodge Granda caravan un Atlas Motors)? Labprāt uzklausītu speciālistu ieteikumus. "

jaunu, nu labi, tik pat kā jaunu hibrīdu, nekur citur kā pie dilera nevajadzētu vest.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ta tiri starpcitu ,Amerika tos hibridus izoles ,viegli uzsistus 18-19 gada pa 16 doliem cel araa,nav apsaluti nekadas vajadzibas tadu pirkt pa 30-40 K

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Zuris

1249 ziņas

PM

Ezis2: "Ta tiri starpcitu ,Amerika tos hibridus izoles ,viegli uzsistus 18-19 gada pa 16 doliem cel araa,nav apsaluti nekadas vajadzibas tadu pirkt pa 30-40 K "

atvedot ,atmuitojot,salabojot,detaļas kosmosa cenā,nosertificējot -tā cena arī nostāsies pie 30
Tas no malas liekas,ka tur pa limonādi viss sanāk.
Un pasākuma kopgarums nostājas uz pusgadu.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Ezis2

1676 ziņas

PM

Zuris: "
atvedot ,atmuitojot,salabojot,detaļas kosmosa cenā,nosertificējot -tā cena arī nostāsies pie 30
Tas no malas liekas,ka tur pa limonādi viss sanāk.
Un pasākuma kopgarums nostājas uz pusgadu.
"

Ne nu tas ta taka zinams ka nostajas tas pasakums ar +10 k paslaik parak jauns un dargs, pec kaadi 5 gadi jau vares vinus vest , tur vismaz nodoklis uz vinu pat ne tuvu nav 700 eras.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

paliek tikai jautājums, nafiga? jaunā pacifica nu jau ir tāds pats elektronikas un dīvaino dzinēju apkopojums kā eiropieši. tad kāpēc jāties ar usa problēmām? pie tam ar nepazīstamu hibrīdu.. jaunais espace ir gana labs konkurents. es gan pa 20 pakām skatītos uz max pilnu transit custom. bet tad, kad izkūkošu no prāta. pagaidam tīri labi var braukt ar auto par pāris mēnešalgām

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Bango

974 ziņas

PM

Tauta pabrauc gan ar Reno,Meršiem un vel daudz ko citu,bet lielais pārsvars tāpat atgriežas pie vojīša.
Kādreiz visi baidījās ņemt apaļo vojīti,bet dzīve iet uz priekšu,
Es tikai par to ,gribi Pacifiku hibrīdu,ņem un pat nedomā!
TC visu laiku gaida kad atnāks un solija iedot uztaisīt testa braucienu,
Bet ar parasto dzinēju,jau kādu štuku pa štatiem nobraukāju un tikai pozitīvas emocijas!

Atbildēt uz šo ziņu
artis123

2 ziņas

PM

Paldies par viedokļiem un komentāriem.
Par vešanu pie dīlera izklausās ļoti loģiski, bet cik saprotu, Latvija vairs nav neviena Chrysler dīlera vai autorizētā servisa. Par to arī ir bažas - ka nav par rezerves varianta, ja "parastie" servisi ar kaut ko netiek galā. Vai arī es kļūdos?

Par alternatīvām - īsti neredzu Espace, Sharan utt. ka līdzvērtīgas alternatīvas izmēra dēļ, jo ietilpība eiropiešu modeļiem ir būtiski mazāka. Nākamais variants ir miniveni - Caravella, Spacetourer utt., bet tie jau ir stipri uz busu pusi. Nemaz nerunājot par to, ka plug-in hybrid eiropā neviens nepiedāvā.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » VoyagerClub forums » Jaunais Chrysler Pacifica
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online