Grand Voyager ko labu ko sliktu varat pateikt? » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Grand Voyager ko labu ko sliktu varat pateikt?

Lapas: [1] 2 3 4 5
Grand Voyager ko labu ko sliktu varat pateikt? ( 9766 )
Agneja

14 ziņas

PM

Sveiki amerikas auto lietotāji! Vai kāds varat sīkāk pastāstīt pat grand woyageru vai tamlīdzīgu auto plusiem un mīnusiem, un kādu dzinēju labāk tādai mašīnai izvēlēties? Dikti simpatizē tāda tipa mašīnas, kā arī ir liela vajadzība pašlaik ģimenei pēc tādas. Iepriekš jau paldies kad padalaties ar info.

Atbildēt uz šo ziņu

G.V.97.g. 3,3

juris

429 ziņas

PM

atverot šo mājas lapu, sadaļā ieteikumi ir īssumā uzrakstīts par šo autiņu. tad vēl palasi forumu. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu, protams, pie "-" var pieskaitīt degvielas patēriņu. bet nu kā saka- hochesh katatsja, hoti i sanochki vozit. Pie kam, šobrīd man ir doma, ka vajadzēja tomēr skatīties uz 3.8 motoru. Vairāk nekādu tādu būtisku mīnusu nav. Katrai mašīnai ir kas labs un ir kas slikts.

Atbildēt uz šo ziņu
Agneja

14 ziņas

PM

Vienkārši man ir viens labs paziņa kas mašīnas no ASV var atvilkt un tā parēķinājām ka 2000 gada grandu varētu dabūt jau mājās ap 5000 EUR. Latvijā tāds nāk ap 7000-8000. Vot tagad nezinu ko darīt. ASV mašīnas esot arī vairāk piepačkātas ar navarotiem. Man gribas lai ir viss iekšā. Ja pērk tad pērk pilno paketi.

Atbildēt uz šo ziņu

G.V.97.g. 3,3

Anonymous user

3652 ziņas

PM

a, jā, pareizi Tik CD man gan nav Beņķiem ir 2 iestādāmas memory pozīcijas. Un manam vēl ir WEBASTO sistēma ;) Un vecumveca nafigācija, kura der tik Austriijai un jāņem ārā. Bet tās pēdējās nav rūpnīcas fīčas.

Ā, pogas gan man nav(tas autostick).

Atbildēt uz šo ziņu
Agneja

14 ziņas

PM

A diez kas daraas ja peec 2000 gada velk mašinu iekš LV? Kas darās ar sertifikāciju? Patiesībā jau pats labums ja mazliet uzdauzīts, bet ne pārāk stipri. Iekš LV remonti ir pieņemamās cenās.

Atbildēt uz šo ziņu

G.V.97.g. 3,3

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Mmm, pa 5000 EUR, tad jau būs sists bijis Un nez jau arī- uz kuru gadu Tu skaties. Paziņa atvilka Dodge caravan 98 ar sistu dupsi. Sanāca ar visiem remontiem beigās viņam zem 5k USD. Jā, vispiepičkātā esot Town&Country Limited. Bet man, savukārt, neviens nav pateicis, kas viņā ir tas, kas nav manā
Man ir:
3.3 , grands, automāts. Ādas salons. Oriģinālais radio ar kaseti(iespējams, ka TC nāk ar CD jau), Infinity speakeri. Borta kompis, protams, kas rāda cik var nobraukt, vidējo patēriņu, esošo patēriņu, ārējo temperatūru un braukšanas virzienu. Dubultais kondicionieris.

Vairāk nekā diža arī tur nav. Pirms tam izbraucu ar 98. gada Dodge Caravan- ikkurāt tāds pats kā manējais. Ja kāds var papildināt manu sarakstu no sava TC- arī būšu pateicīga, interesē.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu, mans pamatojums ir tīri uz manām izjūtām balstīts Cēliens 3.3 ir labs, bet gribās vēl labāku
Vislabāk es Tev ieteiktu sarunāt ar kādu, kuram ir 3.3 un 3.8 - lai iedod izbraukt, lai vari salīdzināt.
Man ir Eiropas(Austrijas) modelis. Nearko dižu jau viņi neatšķirās, cik esmu sapratusi. Vizuālais atšķirās. Par tehnisko pusi- to kāds zinošāks varēs pastāstīt. Ar šiem jautājumiem Tu varētu paciemoties arī iekš www.uscars.lv

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » VoyagerClub forums » Grand Voyager ko labu ko sliktu varat pateikt?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online