Zonde » VoyagerClub forums
Lapas: [1]
Zonde ( 2449 )
Jocker99

19 ziņas

PM

Man Voyager 1996, 2.4 manuālā , esmu sapratis ka ir jāmaina lambda zondi man ir viņas divām nezinu ar kuru sākt jo ir tas ka no rīta nevar pielaist no pirmās reizes un tad uz reizs slāpst un kad spied gāzi negriež vairāk kā 3000 un slikti strādā motors un no izpūtēja nāk dīvainā smaka bet pēc 10 sek ar piegāzēšanu it kā nostabilizējas. Man rodas jautājums kā būtu pareizi atskrūvet veco un ielikt jauno lai viss strādātu ?

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Jocker99: "Man Voyager 1996, 2.4 manuālā , esmu sapratis ka ir jāmaina lambda zondi man ir viņas divām nezinu ar kuru sākt jo ir tas ka no rīta nevar pielaist no pirmās reizes un tad uz reizs slāpst un kad spied gāzi negriež vairāk kā 3000 un slikti strādā motors un no izpūtēja nāk dīvainā smaka bet pēc 10 sek ar piegāzēšanu it kā nostabilizējas. Man rodas jautājums kā būtu pareizi atskrūvet veco un ielikt jauno lai viss strādātu ?"

Ja dzinējs negrib pielekt,vismaz tā nebūs zondes vaina,jo kamēr nav atgāzes zondei nav ko analizēt, pie tam parametru maiņa notiek ar pāris sekumžu aizturi

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Zonde pie startēšanas nestrādā, tai vismaz jauzsilsts līdz darba temperatūrai (ap 600 grādiem). Man pašlaik no rītiem tā sāk strādāt pēc 1min pēc iedarbināšanas. To var just pēc smirdīgām izplūdes gāzēm.

Atbildēt uz šo ziņu
Jocker99

19 ziņas

PM

Tigeris: "
Ja dzinējs negrib pielekt,vismaz tā nebūs zondes vaina,jo kamēr nav atgāzes zondei nav ko analizēt, pie tam parametru maiņa notiek ar pāris sekumžu aizturi
"

Kāda varētu but problēma ir īpaši tas notiek uz auksto , bet uz siltos it kā normāli.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Šitiem mazajiem motoriem jau bieži jāmaina sveces un svečvadi. Lielāku apgriezienu dēļ šīs detaļas ātri nolietojas. Vai arī jāmaina zobsiksna.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

drīzāk jāčeko gaisa masas mērītāja darbību. nu es vismaz ar to sāktu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

maris7777

118 ziņas

PM

PASSATizhi: "drīzāk jāčeko gaisa masas mērītāja darbību. nu es vismaz ar to sāktu."

Viņam nav gaisa masas mērītājs , bet gan MAP sensors. Vismaz man kad viņš bija beigts, mašīnu palaist varēja, bet uzsilstot sāka raustīties. Tāka visdrīzāk sadalītājs, svečvadi, sveces jāskatās.

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Nomainīt zondi, tad motoru, bundžu un beigās saimnieku..

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Zonde
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online