Termostats » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Termostats

Lapas: [1]
Termostats ( 2232 )
Jocker99

19 ziņas

PM

Labdien, man Voyagers 1996. are 2.4L benzīns/gāze, lieta tāda ka no rīta sāka ļoti ilgi pārslēgties uz gāzi, bet visa profilakse gazeei ir veiktā pa vasaru,( visi filtri un temperatūras dačiks) parasti bija tā ka skatoties uz motora temperatūras rādītājs uz gāzi pārslēdzas gandrīz uz pusotru baltu svītriņu iedalījuma ,bet tagad rada ka motors ir sasildīts uz darba temperatūru un vēljoprojām nav neparsledzas bet nedaudz pabrauc parsledzas. Un esmu pamanījis ka ar darba temperatūru ieslēdzot pečku sāk vāji pūst silts gaiss bet pēc kāda laika tikai kā parasti pūš. Pie tā visa nevar būt vainīgs termostats? Un gāze man ir pieslēgta paralēli pečkai. Vai vēl kaut kas var to ietekmēt ?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Jocker99: "Labdien, man Voyagers 1996. are 2.4L benzīns/gāze, lieta tāda ka no rīta sāka ļoti ilgi pārslēgties uz gāzi, bet visa profilakse gazeei ir veiktā pa vasaru,( visi filtri un temperatūras dačiks) parasti bija tā ka skatoties uz motora temperatūras rādītājs uz gāzi pārslēdzas gandrīz uz pusotru baltu svītriņu iedalījuma ,bet tagad rada ka motors ir sasildīts uz darba temperatūru un vēljoprojām nav neparsledzas bet nedaudz pabrauc parsledzas. Un esmu pamanījis ka ar darba temperatūru ieslēdzot pečku sāk vāji pūst silts gaiss bet pēc kāda laika tikai kā parasti pūš. Pie tā visa nevar būt vainīgs termostats? Un gāze man ir pieslēgta paralēli pečkai. Vai vēl kaut kas var to ietekmēt ? "
Parbaudi dzeses scidruma esemibu , vis norada uz to ka tas tur trukst un butiski ! atver radiatora korti un apskaties tur jabut pilnam, dabiski jadara tas adzisusam motoram.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Jocker99

19 ziņas

PM

Ezis2: "Parbaudi dzeses scidruma esemibu , vis norada uz to ka tas tur trukst un butiski ! atver radiatora korti un apskaties tur jabut pilnam, dabiski jadara tas adzisusam motoram."

Dzesēšanas šķidruma ir gan radiatora pilns uz aukstu un šķidruma tvertē arī ir vajadzīgs līmenis un to es parbaudu katru rītu

Atbildēt uz šo ziņu
Masters

2 ziņas

PM

Aizbrauc pie tā, kas tev gāzi ielika, lai paķimmerējas. Ja līmenis šķidrumam ir kārtībā, tad jāskatās uz vietas.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Termostats
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online