Kuri no Chrysler grupas 2.8 crd dzinējiem der Voyagerim? » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Kuri no Chrysler grupas 2.8 crd dzinējiem der Voyagerim?

Lapas: 1 [2] 3
Kuri no Chrysler grupas 2.8 crd dzinējiem der Voyagerim? ( 3800 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es pareizi saprotu, ka te grib pirkt dzinēju paša auto vērtībā?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RUMIS

58 ziņas

PM

PASSATizhi: "es pareizi saprotu, ka te grib pirkt dzinēju paša auto vērtībā? "

Cik tad tie klamburi maksā?Leišos pilns ar tiem esot.Cik saprotu,nevienam info nav,par sedirībām un atšķirībām?

Atbildēt uz šo ziņu
RUMIS

58 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Sliktākais, ka nez vai kāds to kapitalku kvalitatīvi uztaisīs.
Vardu sakot, kad pienāks ziemas sals meklē dīzeli, kas auksts pielec ar startera pusgriezienu un dūmi no kartera nenāk.
"

Man Audāram 2.5 TDI radieks taisīja-Jauna virzuļu grupa,cilindru slīpēšana uz remontu,galvas slīpēšana,cilindru honēšana,šāles,par kloķenes balansēšanu neatminos,blīves-viss kopā 500 euras.Audiks vēl tagad dienē,meža dienestā

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

RUMIS: "
Man Audāram 2.5 TDI radieks taisīja-Jauna virzuļu grupa,cilindru slīpēšana uz remontu,galvas slīpēšana,cilindru honēšana,šāles,par kloķenes balansēšanu neatminos,blīves-viss kopā 500 euras.Audiks vēl tagad dienē,meža dienestā
"
Iespraud nakamo no kada Angla ar relitivi mazu noskrejeinu un nefisas .. bet tas tapat bus 600-1000 naudas atkariba kurs cik prasa un kada komplektacija tas motors naak.Un ja tev jaudas par maz tad ieput tur vairak barus ka te dazs labs

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja jaudas par maz tad pirmais darbs būtu degvielas un gaisa filtra maiņa. Benzīnniekam vēl arī sveču un svečvadu maiņa.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

RUMIS: "
"

Baigi lēti gan izskatās.
Auto, kas ēd eļļu, kam karterī iet atgāzes jau arī var vēl gadiem nokalpot. Īpaši, ja tehniskajā apskatē nevar gāzēt un kārtīgi novērtēt dūmainību kā 2.8 CRD.

Atbildēt uz šo ziņu
RUMIS

58 ziņas

PM

IlmarsG!!: "

Baigi lēti gan izskatās.
Auto, kas ēd eļļu, kam karterī iet atgāzes jau arī var vēl gadiem nokalpot. Īpaši, ja tehniskajā apskatē nevar gāzēt un kārtīgi novērtēt dūmainību kā 2.8 CRD."

Es iebraucu TA un inspecētājs jautā:"2.8?"Es pozitīvi atbildu,viņš man pretī:"Ar šiem motoriem,praktiski,nekad nav bēdu uz atgāzēm!"

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tam, ka kārtīgi negāzē ir gan pozitīvā, gan negatīvā puse. Tehnisko iziet atgāzes netraucēs, bet pārlicības par motora stāvokli pašam nebūs.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » VoyagerClub forums » Kuri no Chrysler grupas 2.8 crd dzinējiem der Voyagerim?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online