Town&country 2011 uz augšu » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Town&country 2011 uz augšu

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
Town&country 2011 uz augšu ( 9514 )
Dimitil

652 ziņas

PM

Dēļ tiem jauniem nodokļiem nāksien visu mūžu braukt at savu GV 2001. Nu ko darīt: metināšu, lāpīšu ar makrofleksu, špaktli.
Bessī man tā naudas kāra valdība.......

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Dēļ tiem jauniem nodokļiem nāksien visu mūžu braukt at savu GV 2001. Nu ko darīt: metināšu, lāpīšu ar makrofleksu, špaktli.
Bessī man tā naudas kāra valdība.......
"
Es sibrid pie taa stradsaaju cik laiks atlauj sakuma bij dooma nomainit un nokrasot bagaznieka vaku un sametiant vaditaja pusesarku un parkrasot sparnu bet sobrid esmu jau iespkrejies ir parkrasoti abi bamperi bagaznieka vaks ir finalstadija uz krasosanu , vel jasamenita jau mineta arga un janiokraso, tagad jau skatos uz prieksejo kapotu ruusas nav bet salidzinot ar jauno bamperi izskatas totali izbalejis tas ari tiks parkrasots, un po brauksu talak jo man tas auto patik joprojam.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ranger

181 ziņas

PM

Visiem kam ss bija numurs, nodoklis uz gadu 404 eur. Nekādas papildus maksas neredzēju?
Un vēl jautājums vai viņiem būs pieejama co informācija.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ranger: "Visiem kam ss bija numurs, nodoklis uz gadu 404 eur. Nekādas papildus maksas neredzēju?
Un vēl jautājums vai viņiem būs pieejama co informācija.
"
Izmainas stajas speka 2019 gada Janvari, sis gads jau vairs neskaitas , reali vienu gadu bus tie 404 eur un talak jau paari pa 700.

Atbildēt uz šo ziņu

Ranger

181 ziņas

PM

nu tad atliek cerēt ,ka csdd nebūs pieejama CO informācija amerikas tirgum paredzētajiem auto. Jo ja co info nav tad spēkā vēcā kārtība.

Atbildēt uz šo ziņu

Dimitil

652 ziņas

PM

Ranger: "nu tad atliek cerēt ,ka csdd nebūs pieejama CO informācija amerikas tirgum paredzētajiem auto. Jo ja co info nav tad spēkā vēcā kārtība."

Bet tapat tilpums virs 3.5l , tad +300euro

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

Vecajā kārtībā nav tāda punkta!

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ranger: "Vecajā kārtībā nav tāda punkta!"
Nav vairs nekadas vecaas kartibas, Visi auto kas razoti sakot ar 2009 gada Janvari un registreti latvija sakot ar 2017 gadu aprekinas peec jaunas shemas, tie kas registreti lidz 2017 gadam , tiem ir tads ka parejas periods un jauna shemaa sakas no 2019 gada janvara.Visi kas tur ss.lv sobrid tirgojas tiem ir vel viens gads pa leto un talak kosmos, cik var skaidrot... Es div raiz izlsiju to palagu ar jauno kartibu ka aprekinasies nodokli un man vis skaidrs.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Forums » VoyagerClub forums » Town&country 2011 uz augšu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online