Town&country 2011 uz augšu » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Town&country 2011 uz augšu

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
Town&country 2011 uz augšu ( 9516 )
Zuris

1249 ziņas

PM

PASSATizhi: "

saliekamie beņķi ir neerti, it visi, arī voyagera. varbūt tapēc tojota un nisans tos netaisa visus. un kam pie velna vajag visus nolocīt? tikai kolhozniekiem, kuri izmanto ģimenes auto par kravas kasti. civilizētā pasaulē tā nedara. pēdejo rindu var nolocīt, ielikt bērnu ratus, suni, sievasmāti. ar to pietiek.

3.6 maksās ik gadu par 300 eur vairāk, nodokļos. tas ir tā vērts par dažiem papildus lopiem? manuprāt nē. pie tam tas ir sarežģīts motors, ar siksnu, un fāžu regulētājiem. kāds tam visam ir resurss, diezviņzin.

tojotai un nisanam gandrīz visiem ir awd, kurš chrysleram 5-jā paaudzē vairs nav. panoramas jumti voyageram arī nav. nu nekā vairs nav. ir tikai atmiņas, ka redz 96-07 gados bija labs un lēts auto.

ir redzēti pārdošanā 10 gada dodge grand caravan ar veco labo 3.3, bet kas tur ar pārējiem dzelžiem nezinu. vēl redzēju youtube video, kur 10 gada 3.3 motoram uz 150k miles bija baisi izstiepusies dzinēja ķēde. moš jamie ir paspējuši no laba dzinēja uztaisīt sūdu, nezinu

http://www.youtube.com/watch?v=H5-EM-pmqGQ

"

Precizējums-3,6l ir motors ar ķēdi.Par resursu-man bija interesanti izbraukt ar 12 gada townu 3.6l ar noskrējienu virs 400t.km,un labi brauca,gaudoja tik riteņa gultnis,bet tas jau normāli.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Ezis2

1676 ziņas

PM

3,6 motoriem izteikta kaite cik tube skatijos ir beiktas sadalenes un klabosi krokeri,pat ar maziem noskrejieniem izjuk gultnitis ruliti ,pilna tube ar vidikiem par "Pentastar" failure.
https://www.youtube.com/watch?v=WwZFj0e0xoY

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

RUMIS

58 ziņas

PM

Ezis2: "3,6 motoriem izteikta kaite cik tube skatijos ir beiktas sadalenes un klabosi krokeri,pat ar maziem noskrejieniem izjuk gultnitis ruliti ,pilna tube ar vidikiem par "Pentastar" failure.
https://www.youtube.com/watch?v=WwZFj0e0xoY
"

Interesanti vai face lift modelim šī problēma ir jau novērsta?

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

PASSATizhi: "

es pareizi saprotu, ka tu neko nerubī no tiem auto, ne nodokļiem, bet vnk pa tukšo piepļūtiji tēmu? "

Man liekas ka Tu visu forumu piepļūtiji ar savām negācijām !
Forums ir domāts diskusijām ,jautājumiem - atbildēm. Šeit nav tā īstā vieta kur citus apdirst, par viņu jautājumiem un viedokļiem ! Labāk pievērsies "DELFI" rakstu komentēšanai , tur ir pilns ar Taviem domubiedriem !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ar šīs aizskartās vīrieša jūtas ja cilvēks generē mūļķības, tad katra apzinīga indivīda pienākums būtu vērst tā cilvēka uzmanību uz to. citādi cilvēks var visu mūžu nodzīvot generējot muļķības, un domājot ka viss ir kārtībā. kā mana sievasmāte

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Jurčiks

445 ziņas

PM

PASSATizhi: "ar šīs aizskartās vīrieša jūtas ja cilvēks generē mūļķības, tad katra apzinīga indivīda pienākums būtu vērst tā cilvēka uzmanību uz to. citādi cilvēks var visu mūžu nodzīvot generējot muļķības, un domājot ka viss ir kārtībā. kā mana sievasmāte "

Neesi pamanījis ka esi te vienīgais "apzinīgais indivīds"?! Padomā , ja nu tā ir diagnoze !?

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

esmu pamanijis tikai vienu, esi tāds pats kā tevis aizstāvāmais. pa tēmu 0, toties tukšu salmu vesels vezums

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

RUMIS: "

Interesanti vai face lift modelim šī problēma ir jau novērsta?"

Video skatijies jeb tik komente ?konkretaja video ir jaunais Pacifika, jaunaks nemedz buut ! cik zinu 3,6 Pentastar motoriem ir jau piedzivoti 2 apgreidi bet si kaite valkes joprojam lidzi jau no pirmsakumiem kad tas motors paradijas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Forums » VoyagerClub forums » Town&country 2011 uz augšu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online