Town&country 2011 uz augšu » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Town&country 2011 uz augšu

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8
Town&country 2011 uz augšu ( 9515 )
Ranger

181 ziņas

PM

Diezgan pamaz info par šo gadu towniem. Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi, iespaidiem tieši par 2011 un uz augšu. Plānojas nākotnē tādu iegādāties.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ranger

181 ziņas

PM

Vai tad nevienam te nav towns jaunāks par 11 gadu?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

janni

716 ziņas

PM

Reiz bija doma tādu ar 3.6 dzinēju iegādāties, bet par cik "umņiki" sačakarēja visu ar nodokļiem - doma atcēlās. 400eur gadā neesmu gatavs maksāt.

Dīzeli negribu kā sugu, lai gan jaunu no salona vēl varētu paciest..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Ezis2

1676 ziņas

PM

janni: "Reiz bija doma tādu ar 3.6 dzinēju iegādāties, bet par cik "umņiki" sačakarēja visu ar nodokļiem - doma atcēlās. 400eur gadā neesmu gatavs maksāt.

Dīzeli negribu kā sugu, lai gan jaunu no salona vēl varētu paciest.."

kaadi veel 400eur ??! gribeji teikt 700eur gadaa ? par motora tilpumu kas lielaks par 3,5 vien ir 350eur bonusa un po kads auto un dizels vai bendzins.Es ari lenaam briedu uz kantaino bet briesana noplaka zinama iemesla deel.Unb ja ari kadam ir po tads niodoklis perkot auto pa 13-20 pakam tad es gribu redzet ka vins to auto pardos pec vairakiem gadiem kad vertiba bus nokritusi uz 8-9 K nu cilveks kas gatavs teret par ato 8-9 K pa visam notaikti nebus gatavs locit 700 gada nodokli tas ir zirgam skaidrs ! lidz ar ko diezgan riskants pasakums , nakonte bus loti lielas problemas "tikt"no sadiem auto valaa.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

maris7777

118 ziņas

PM

Tā kā minivens ir ģimenes auto, tad neaizmirstam ka ja ir trīs bērni, tad nodoklim ir 50% atlaide. Un tad jau tas cipars nav kosmosā.
Tā ka ja gribi braukt ar amerikāni - taisi bērnus.

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Par 700eur es arī padomāju, bet ielienot csdd lapā paskatoties 2013 gada 3.6 TC modeli, pie nodokļa rādās - 408eur (Reģistrācijas numurs: - KS6579). Tad tas +350€ parādās citā vietā?! Nesaprotu..

https://www.csdd.lv/transportlidzekla-ekspluatacijas-nodoklis/nodokla-kalkulators
Iznāk ka tas +300 būs pēc 2019.gada 1.janvāra?!

Atbildēt uz šo ziņu

---

Ezis2

1676 ziņas

PM

janni: "Par 700eur es arī padomāju, bet ielienot csdd lapā paskatoties 2013 gada 3.6 TC modeli, pie nodokļa rādās - 408eur (Reģistrācijas numurs: - KS6579). Tad tas +350€ parādās citā vietā?! Nesaprotu.."
Taas izmainas jau pilnigi un galigi stajas spekaa no 2019 gada cik zinu , tas ir auto kuri registreti LV liidz 2017 gadam, tapeec iespejams ar konkreto veel var kadu gadu pabraukt "salidzinosi" pa leeto

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

maris7777: "Tā kā minivens ir ģimenes auto, tad neaizmirstam ka ja ir trīs bērni, tad nodoklim ir 50% atlaide. Un tad jau tas cipars nav kosmosā.
Tā ka ja gribi braukt ar amerikāni - taisi bērnus.
"
Man tas ir zinams :)tikai cik ir to 3 bernu gimenu un cik no vinam ir tadas kas taisas pirkt busu ? ir man viena zinama damiite kas gaidibas uz treso un jau tagad zin ka pirks kantaino un bendzinu/gazi zobrid brauc ar 03 gada dizeli un pateica ka nu nafig sito meeslu , ir braukusi ar manejo un citiem Voyageriem un Dizeli negrib vairs taka tur bus T@C kantainais.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7 8

Forums » VoyagerClub forums » Town&country 2011 uz augšu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online