Amartizatora atbalsts » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Amartizatora atbalsts

Lapas: [1] 2
Amartizatora atbalsts ( 3175 )
andzis555

11 ziņas

PM

Sweiki.
Kadas firmas amartizatora atbalstus jus ieteiktu jo pagaidam uzliku kyb razojumu un pagaja 2 menesi un atkal beikts kadus jus liekat un ka kalpo?

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

andzis555: "Sweiki.
Kadas firmas amartizatora atbalstus jus ieteiktu jo pagaidam uzliku kyb razojumu un pagaja 2 menesi un atkal beikts kadus jus liekat un ka kalpo?
"

Es pirms gada mainiju atbalsta gultni. Tika nopirkts KYB gultnis komplektā ar atbalstu. Kalpo gadu nevainojami.
PS Piekari es neželoju.

PS2 Varbūt trapijas viltojums?

Atbildēt uz šo ziņu
andzis555

11 ziņas

PM

Gruti pateikt jo sis jau ir tresais ko mainu pedeja gada laika
Paris dienas atpakal uzliku otra puse redzes cik ilgi tas kalpos

Un ka jus domajat par MOPAR razojumu ir verts likt vai nav nozime?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

andzis555: "Gruti pateikt jo sis jau ir tresais ko mainu pedeja gada laika
Paris dienas atpakal uzliku otra puse redzes cik ilgi tas kalpos

Un ka jus domajat par MOPAR razojumu ir verts likt vai nav nozime?"

Nu man joprojam stav orginalie Mopar ka no rupnicas izbraucis, vot pasi gultni tie gan mirst , vienu paris gadus atpakal mainiju uzliku tadu kads bija tuvakaja vaikala un tas tagad atkal ir beikts,grozot sturi krakscis ir.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dzd

67 ziņas

PM

Amartizātora balstu vajag uzlikt pareizi, nevis kā pagadās... visticamāk tev izlūza vidus , kur skrūvejas amartizātora štoks..

Atbildēt uz šo ziņu
dzd

67 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Es arī būtu atstājis oriģinālo atbalstu, bet mainot gultni, skrūvējot nost atbalstu no glāzas nolūza pāris špiļkas. Uzgriežņi bija pirīsējuši.
Lai nelūzt atbalsta vidū, vajag ielikt lielo šeibu.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "Es arī būtu atstājis oriģinālo atbalstu, bet mainot gultni, skrūvējot nost atbalstu no glāzas nolūza pāris špiļkas. Uzgriežņi bija pirīsējuši.
Lai nelūzt atbalsta vidū, vajag ielikt lielo šeibu.
"
Taas spilkas tak var izklapet araa un ielikt citas, vai ielikt parastu skruvi un piekert ar metinamo, protams ja ir pieejams. Man viena pati izskrita nemot nost , es pie raizes izsitu araa parejas divas atveru atbalstu apskatjijos ka ar vinu vis kartiba skruves ieklapeju atpakal un piekeru un uzliku atpakal un tagad vel jau bus nobraucis nez cik ilgi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » VoyagerClub forums » Amartizatora atbalsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online