Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8? » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8?

Lapas: 1 2 [3] 4 5
Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8? ( 5872 )
MareksZ

12 ziņas

PM

Rony: "

2003 gads, 6 sedvietas, skate lidz 12.2017! Ceļa nodoklis 174€! Ir ziemas riepas, ko varu dot lidzi! Videji tere 8-9€/100km, 125000 judzu nobraukums, orginals, cik man zinams! Nesen nomainiti abi atbalsti, pirksts, prieksejie lukturi(bija miglaini), ella nomainita, gan karba, gan motota!
Defekti: kreisaja slieksn mazs caurums pec ziemas, bampero maza buktite! Ja interesē, raksti uz epastu [email protected]. Epastu skatos regulāri! "

Labs Vakars! Man ir svarīga 7tā sēdvieta, tāpec neskatos uz atsevišķajiem beņķiem trešajā rindā. ....ja nu vienīgi sliedes atbilst lielajam beņķim, tad var nopirkt un samainīt. Atbilst?

Atbildēt uz šo ziņu
Rony

29 ziņas

PM

MareksZ: "

Labs Vakars! Man ir svarīga 7tā sēdvieta, tāpec neskatos uz atsevišķajiem beņķiem trešajā rindā. ....ja nu vienīgi sliedes atbilst lielajam beņķim, tad var nopirkt un samainīt. Atbilst?"

Ielikt var, it kā ur trešā josta arī šiem beņķiem, tikai nezinu, kapec ir 6 sedvietas, nav atsevišķi benķi!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja pareizi sapratu, ir visas septiņas vietas, bet tehniskajā pasē ierakstītas sešas. Tad jānoskaidro, cik maksās kļūdas labojums pārreģistrējot.

Atbildēt uz šo ziņu
Rony

29 ziņas

PM

Numuru salidzinasa un jauna tehniska! Man ir sadi benki ieksa! 3 jostas! https://goo.gl/images/xe2n1C

Atbildēt uz šo ziņu
MareksZ

12 ziņas

PM

Rony: "Numuru salidzinasa un jauna tehniska! Man ir sadi benki ieksa! 3 jostas! https://goo.gl/images/xe2n1C"

Jā, šitie ir tas ko es gribētu. Man likās, ka viņiem tikai muguriņa atdalīta, bet izrādās, ka viss beņķis. Es negribētu tādus divus aizmugrē, kā otrajā rindā, bet šādi der. Ir pat viena priekšrocība šādai versijai-trešājā rindā var sēdēt cilvēks, bet ir iespēja nolaist vai izņemt pusi beņķa lelākai kravai. Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Uz parregistraciju aiznemas no kada atbilstosu tresas rindas kreslu un gerai pec tam jau ar savu var braukat.Jaskatas gan pec vin koda cik vinam amerika skaitijas vietas, ja 6 tad pa manam tur 7 nu nekadi nedabut.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Rony publicētajā bildē jau redzams, ka aizmugurē trešajai vietai divpunktu drošības josta. Tā der līdz 2005.g. 30.sept. ražotiem automobiļiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Rony

29 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Rony publicētajā bildē jau redzams, ka aizmugurē trešajai vietai divpunktu drošības josta. Tā der līdz 2005.g. 30.sept. ražotiem automobiļiem."

Respektīvi, braucu uz csdd paregistret uz 7 vietām un nekāfu problēmu?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » VoyagerClub forums » Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online