Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8? » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8?

Lapas: [1] 2 3 4 5
Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8? ( 5873 )
MareksZ

12 ziņas

PM

Laba Diena! Vēlos nopirkt Grand Voyager vai T&C ar 3.8 dzinēju. Palasot informāciju netā izkristalizējās doma, ka 3.8 ir labāks par 3.3 jaudas ziņā, bet ekonomija ar mazāko, 3.3, nekāda būtiska nav. Un tagad jautājums...kāpēc ss.lv tik daudz 3.3, bet 3.8 labu praktiski nav. Es kaut ko esmu palaidis garām, jeb kaut ko nesaprotu? Interesē 3.8 ar vai bez gāzes, 2001-2005, NE 4x4, NE stow n go, ar 7 sēdvietām, ādas salons. Noskrējienam nav nozīmes, tāpat visi sagrozīti. Nesists (nu, vismaz rāmis vesels:)), bez rūsas. Paldies.

P.S Es jauniņais, varbūt arī nesaprotu acīmredzamas lietas)

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Laikam jau tādēļ, ka Eiropai tos maz ražoja. Atsevišķu gadu modeļos varbūt nemaz. Īsajos arī laikam nelika. Tā arī tie ir mazāk.
Jācīnās arī ar nodokļu politiku, kas 3.8 var būt krietni nelabvēlīgāka.

Atbildēt uz šo ziņu
MareksZ

12 ziņas

PM

Tad labi vismaz, ka tāds izskaidrojums, nevis tehniska rakstura trūkumi 3.8 motoriem. Intereanti cik ļoti jūtās starpība jaudas ziņā? Pēc cipariem spriežot apm 40HP, bet kā ir realitātē?

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

To gadu autiņiem nodokļi LV tiek rēķināti no masas, tapēc nav atšķirība 3.3 vai 3.8. Pilnpiedziņa ir smagāka, tapēc nodoklis lielāks kā priekšpiedziņai.
Degvielas patēriņš par kādu litru lielāks ir 3.8. Detaļas (sensori utt) pa lielam vienādas.
Jaudas starpība uz papīra nav liela (ap 35 zirgiem), bet dzīvē to jūt (3.8 motors mazāk tiek noslogots uzsākot braukt).

Atbildēt uz šo ziņu

---

Dimitil

652 ziņas

PM

Kad es pirms gada meklēju sev GV vai T@C 2001-2004 3.8 secināju, ka 3.3 vai 3.8 pārdot tikai tad ka tie ir galīgi sapuvuši. Īpaši varu pateikt par 3.8, visus kurus buju paskatījis par 3-im mēnešiem, bija galīgie mēsli. Es pat biju lietuvā, arī nekā. Visur pilns ar dīzeliem. Pie tam tie traktori labā stāvoklī.
PS Beigās nopirku 3.3 2001g, bet labā stavoklī (kuzova ziņā), tehniski bija problēmas, bet tas visas ir labojāmas

Atbildēt uz šo ziņu
MareksZ

12 ziņas

PM

Paldies par skaidrojumiem! Apbruņošos ar pacietību un gaidīšu savu 3.8....

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

MareksZ: "Paldies par skaidrojumiem! Apbruņošos ar pacietību un gaidīšu savu 3.8...."

Es vel joprojām ieskatos ss.lv. Gadu laikā labi 3.8 bija ļoti maz, drizāk pāris. Varbūt nopirkt GV,T@C ar 3.3 un iemest iekšā 3.8, tie dzinēji neko daudz nemaksā.

Atbildēt uz šo ziņu
MareksZ

12 ziņas

PM

Dimitil: "
Es vel joprojām ieskatos ss.lv. Gadu laikā labi 3.8 bija ļoti maz, drizāk pāris. Varbūt nopirkt GV,T@C ar 3.3 un iemest iekšā 3.8, tie dzinēji neko daudz nemaksā.
"

Nē, tam es esmu pārāk slinks. Meklēt labu dzinēju un t.t., tad jau drīzāk braukšu ar 3.3 Parādijās viens ss.lv, izskatās ok, 2004g, bet cena.....gandrīz 5000 eiro. Bišķīt par daudz, ne?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » VoyagerClub forums » Kāpēc 3.3 ir vairāk nekā 3.8?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online