Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos par Chraysler Voyager » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos par Chraysler Voyager

Lapas: [1]
Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos par Chraysler Voyager ( 2394 )
Alexxx

20 ziņas

PM

Sveiki.Esmu jauns Chraysler Voyager 2.8crd ipašnieks.Var kads palidzet.Esmu pats automehanikis bet ar chraysler nēsu ņemies nekad.Lieta tāda ka man nestrada Webasta.Kā vinju parbaudit neņemot vinju nost.Varbut kautkads drošinatais vinjam ir.Tad vēl netaisas kreisas sānu durvis vaļa.Itka ir nobloķejies zamoks.Varbut ir kāds normals meistars kas zin vairak par tiem chrysleriem.Budu ljoti pateicigs ja kāds palidzes tados jautajumos.Un es varu palidzet citu marku automašinu jautajumos. Mans num 25646446 Paldies...

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Sānu durvīm ir zagluška no iekšpuses apšivkā. Man liekās ka viņa ir domāta tieši tam lai attaisīt durvis

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

Dimitil: "Sānu durvīm ir zagluška no iekšpuses apšivkā. Man liekās ka viņa ir domāta tieši tam lai attaisīt durvis"

tā nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Zuris

1249 ziņas

PM

Alexxx: "Sveiki.Esmu jauns Chraysler Voyager 2.8crd ipašnieks.Var kads palidzet.Esmu pats automehanikis bet ar chraysler nēsu ņemies nekad.Lieta tāda ka man nestrada Webasta.Kā vinju parbaudit neņemot vinju nost.Varbut kautkads drošinatais vinjam ir.Tad vēl netaisas kreisas sānu durvis vaļa.Itka ir nobloķejies zamoks.Varbut ir kāds normals meistars kas zin vairak par tiem chrysleriem.Budu ljoti pateicigs ja kāds palidzes tados jautajumos.Un es varu palidzet citu marku automašinu jautajumos. Mans num 25646446 Paldies..."

Ja nevari durvis sataisīt,tad Webastu labāk noņem un iedod profiem lai salabo.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Vajadziga palidziba tehniskajos jautajumos par Chraysler Voyager
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online