Voyagers un gaze » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Voyagers un gaze

Lapas: [1]
Voyagers un gaze ( 2651 )
eriksb

15 ziņas

PM

Varbut kads lietas kursa. Vai pastav iespeja tosola nopludei gazes iekarta?,litris nedela kaut kur izgaro )). Paldies kas atsauksies.

Atbildēt uz šo ziņu
Ranger

181 ziņas

PM

negribu biedēt,bet man šitāda mistiska antifrīza pazusšana beidzās ar galvas blīves remontu antifrīzs gāja cilindrā. iesākumā maz zuda tad pamazām vairāk un vairāk ,a atrast nevarēju kur pazūd, līdz beigās radiātors jau pēc stundas braukšanas bija tukšs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler T&C 98 LX AWD 3.8 LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

Iemesli var but dazadi. Sakuma ir jonopeta kartigi vis motors un visas trubas ari tas kas iet uz aizmugures pecku, sapuvusas trubas sitiem ir slimiba. Es kautka savam pamaniju ka tosols sulojas gar galvu un iepludes kolektora blivi (tas kurs starp galvam) laikam tiri no vecuma jo neviens tur nekad nav lidis. Papetot konstrukciju ir skaidrs ka tik pat labi no tas blives tosols var noklut ka ella ta arii iepludes kanalaa ,lidz ar ko ari cilindra.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

eriksb

15 ziņas

PM

Paldies ka atsaucaties,ar motori -ja man bija problema,bet nomainija man visas blives,noslipeja galvas, atpakalspiediena nav trubas nau cietas.gad rija dzineis tosolu ,tad atri (dazu dienu laika)cilindos tosols un apstajod, bet tagad nu jau 4 menesi 1L.nedelja.aizmugurejas peckss man nau jo ir isais voyagers. Un zem autina nekad nau pilieni vai pelke.tapec domau varbut caur gazes iekartu iet ara.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Man bija problēma ar tosolu. Pie pirmās problēmas, bija vainīga metāla trubiņa kas ir dzinēja prieksā. Vēlāk sāka sulot metāla trubiņa kas ir motora aizmugurē. Peļķes apakšā nekad nebija, jo sūce bija tik niecīgā ka šķidrums paspēja izgarot no karstuma. Bet motors augsts, spiediens nav, attiecīgi nekas netek

Atbildēt uz šo ziņu
eriksb

15 ziņas

PM

Paldie jums,vienvard sakot-jamekle ))

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Voyagers un gaze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online