Lietuvas tirgus » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Lietuvas tirgus

Lapas: [1]
Lietuvas tirgus ( 4544 )
Andris

40 ziņas

PM

Varbūt kāds var ieteikt auto tirgu Lietuvā.Vai vispār
atmaksājas pirkt auto Lietuvā?

Dodge Grand 2000g

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GR.CARAVAN 3,3 2000.g.

Miltins

260 ziņas

PM

Nezinu vai tā ir laba doma. Sen ir pierādījies ka labu mantu lēti nopirkt nevar. Ja vienādām mašīnām cenu starpība ir 200 EUR tad nav vētrs tik tālu dzīties, ja starpība ir 2000 EUR tad rodas jautājums kāpēc????? Sista, slīkonis, zagta????? Bet nu katram pašam jāizlemj kas un kā.

Atbildēt uz šo ziņu
200sx

83 ziņas

PM

...redzu, ka šis jautājums ir pamests novārtā un ir īstais laiks to apčamdīt.
Smādēt mēs viņus mākam - kā jau īsti latvieši, bet leiši tomēr malači !!!
Paskataties kāds viņiem piedāvājums, kādas cenas....un tikai nesakiet, ka latvieši ved nesistus autiņus, ka mēs mākam ,bet leiši nemāk remontēt. Mēs par tādām cenām pat neatļaujamies sapņot!!!
Lūk piemērs:
http://www.autoplius.lt/pirkejams/rezultatai/?psl=3
Un kas mums liegtu iepirkties Lietuvā? Vai ir kādam ko iebilst ?
Visam pamatā šeit gribētu pieredzes dzirdēt, no jums, jo kādam taču ar to visu ir bijusi saskarsme.

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

atis8"]...redzu,: "

Nu,koroče, mans džeris ir nācis uz LV caur leišiem no štatiem. Nolūkoju,aizbraucu paskatīties un izlēmu ņemt. Iedeva man gan oriģinālos štatu papīrus, gan bildes, kāds tas auto ir bijis pirms tam. Bija bukte bagažnieka durvīs.Bet tas viss bija sataisīts. Latvijā nomainiju labo stūres pirkstu, 2x gan dabuju taisīt stīres pastiprinātāja sūkņa korpusu, bet tas bija arī viss pagaidām. Tfu Tfu Tfu:) Leišos džeri nopirku pagājuša gada augustā par 4700EUR. 99.gada grands. Uzliku Liepājā gāzi ar šprici uz katra cilindra par 1000EUR. Nedomāju,ka pie mums var atrast normālā stāvoklī auto ar gāzi par tādu ciparu. Nupatās paskatijos ss.lv cenas džeriem, starpība iznāk gandrīz štuka EUR velaizvien....

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

4700EUR? 99.gada grands? :O Ko tik lēti... Vai arī man tikai tā šķiet?

Atbildēt uz šo ziņu
Martini

79 ziņas

PM

Bryan"]4700EUR?: "
Tā arī bija:)Var jau būt,ka man ir palaimējies:)

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tjipa, es arī nopirku lietuvā uz tirgu savu Voyādžeri, tad kad pirku, Latvijā tāds maksāja par kādiem ~2500 Eiro, bet pēc pārdzīšanas, nummuru nomaiņas un ko tur vēl sanāca tik un tā ~2000 lētāk, līdz šim tagad 2 gadu laikā nekādu lielo problēmu nav bijis.

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Man 2000 gada grands bija par 5100 euro, bet bija jāparemontā dzinējs un bija uzsista priekša (sataisīta), gadu esmu nobraucis un nekāda vaina

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Lietuvas tirgus
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online