Motora ķēde 2002 gada 3,8 » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Motora ķēde 2002 gada 3,8

Lapas: [1]
Motora ķēde 2002 gada 3,8 ( 3024 )
pilsonis71

10 ziņas

PM

Sveiki visiem!
Ir nelāga aizdoma ka izstiepusies motora ķēde, ik pa brīdim dzirdama nepatīkama skaņa no dzinēja it sevišķi kad lielāka slodze, piemēram uzsākot kustību. Gribētu uzzināt cik var maksāt ķēdes maiņa un cik liela ir varbūtība ka ķēde pārtrūkst ja kādu brīdi turpina braukt?
Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Diezvai tas skaņas izdod ķēde. Viss drīzāk skaņa nāk no agregātiem kas griežās ar siksnu.
Bet tas ir mans viedoklis, bet nu vismaz jāsāk ar tiem, pirms skatīties dzinēja iekšpusē.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Izstaipas tas kedes tikai taa ! es ari agrak dzivoju ar domu ka siem motoram 3,3-3,8 vina ir muziga un nav jamaina, bet loznajot pa ebaju netisam uzduros ka Amerika tas kedes ir pardotas tukstosiem un tas tikai no viena tirgotaja un tadu tur ne mazums. Radas jautajums ja jau vina nav jamaina tad kapec vinas tur ir pardotas tados nenormalos skaitos. Papetiju smalkak un atradu you truba vidiku kur maina to kedi jo ta iztiepusies ta ka grabona motoraa... tur uzkatami paradija ka del iztiepusas kedes sadalene nobidijusies pa kadi 7-10 gradi kas ir loti daudz pat tadam aizvesturiskam motoram ka 3.3-3,8.Taka tiem kam ir 200K judzes nobrauktas un vairak IR ta keede jamaina, tas nav primari bet velems ir mainit.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Ezis2: "Izstaipas tas kedes tikai taa ! es ari agrak dzivoju ar domu ka siem motoram 3,3-3,8 vina ir muziga un nav jamaina, bet loznajot pa ebaju netisam uzduros ka Amerika tas kedes ir pardotas tukstosiem un tas tikai no viena tirgotaja un tadu tur ne mazums. Radas jautajums ja jau vina nav jamaina tad kapec vinas tur ir pardotas tados nenormalos skaitos. Papetiju smalkak un atradu you truba vidiku kur maina to kedi jo ta iztiepusies ta ka grabona motoraa... tur uzkatami paradija ka del iztiepusas kedes sadalene nobidijusies pa kadi 7-10 gradi kas ir loti daudz pat tadam aizvesturiskam motoram ka 3.3-3,8.Taka tiem kam ir 200K judzes nobrauktas un vairak IR ta keede jamaina, tas nav primari bet velems ir mainit. "
vicajam nobraucu pāri pa 250K miles, nekas nekur negrabēja un nekas nebija jāmaina. TC motors saka ka 500T KM tās ķedes iet.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

pilsonis71

10 ziņas

PM

Dimitil: "Diezvai tas skaņas izdod ķēde. Viss drīzāk skaņa nāk no agregātiem kas griežās ar siksnu.
Bet tas ir mans viedoklis, bet nu vismaz jāsāk ar tiem, pirms skatīties dzinēja iekšpusē.
"

Noņēma agregātu siksnu uz brīdi iedarbināja skaņa nepazuda. Laikam tomēr būs ķēde!

Atbildēt uz šo ziņu
pilsonis71

10 ziņas

PM

Ezis2: "Izstaipas tas kedes tikai taa ! es ari agrak dzivoju ar domu ka siem motoram 3,3-3,8 vina ir muziga un nav jamaina, bet loznajot pa ebaju netisam uzduros ka Amerika tas kedes ir pardotas tukstosiem un tas tikai no viena tirgotaja un tadu tur ne mazums. Radas jautajums ja jau vina nav jamaina tad kapec vinas tur ir pardotas tados nenormalos skaitos. Papetiju smalkak un atradu you truba vidiku kur maina to kedi jo ta iztiepusies ta ka grabona motoraa... tur uzkatami paradija ka del iztiepusas kedes sadalene nobidijusies pa kadi 7-10 gradi kas ir loti daudz pat tadam aizvesturiskam motoram ka 3.3-3,8.Taka tiem kam ir 200K judzes nobrauktas un vairak IR ta keede jamaina, tas nav primari bet velems ir mainit. "

Varbūt atceries cik ebajā ķēdes kompleki maksā un vai uz Laviju arī sūta?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

pilsonis71: "

Varbūt atceries cik ebajā ķēdes kompleki maksā un vai uz Laviju arī sūta?"

No USa praktiski neveins negrib sutit uz LV .. varbut ja raksta privati tad var sarunat , man ta kede plaukta metajas laikam no Spanijas atnaca , plika kede kopa ar pastu ap 50 Eiro .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Dimitil

652 ziņas

PM

Laikam diezgan liels darbs ķēdi mainīt, jo es te nesen tālāko galvu biju ņēmis nost. Nemaz ķēdi nebuju redzējis. Sanāk ka tā ir kautkādos bloka dziļumos

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Motora ķēde 2002 gada 3,8
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online