ieteikumi - kādu Voyager izvēlēties » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » ieteikumi - kādu Voyager izvēlēties

Lapas: 1 2 3 [4] 5
ieteikumi - kādu Voyager izvēlēties ( 7526 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Parasti lētāki uzturēšanā ir populārākie auto modeļi. Paskaties uz ielām, cik Sharanveidīgie (+alhambra, Galaxy) un cik Voyagerveidīgie (+ Caravan, Town&Coyntry) un sapratīsi, ko ekspluatēt lētāk.
Bija kādreiz Hecs - īpašnieks 1996-200.g. dīzelim, sūkstījās, ka visādi remonti. Nopirka Sharan, ielika pie mums atsauksmi cik labs tas. Pēc gada VW forumā meklēja jau kur remontēt automātisko kārbu. Mūs informējis par tālāko pieredzi tā arī nav.

Ja nu tomēr gribat manu padomu kādu izvēlēties - Jebkuru modeli, galvenais, lai labā tehniskā stāvoklī.
Spidometra rādījumam nav nekādas nozīmes, vai jo vairāk jo labāk. Nebūs lauzts ar mazajām distancēm līdz baznīcai.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
gachux

246 ziņas

PM

sando2008: "It kā slavē 3.3 un 3.8 ,bet tāpat čakarējas ar automātiskajām kārbām un kompjiem. Un nesistu benzīnieku atrast ļoti grūti. Pieļauju,ka šarāns ir lētāks uzturēšanā,bet nez kā ir iesēdināt pieaugušo aizmugurē."

pirmo reiz dzirdu ka Sharans leets uzturesana... par Galaxy vrb vel varetu ta teikt. Jareiz sapnojam tad es izveletos apmeram tadu vai pat labak sitadu ))

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

Ezis2

1676 ziņas

PM

Sharanu salidzinat ar voyageru ir aplami... itka abi ir miniveni bet sharans nestav ne tuvu ne cilveku ietilpibas zina ne kravnesiba voyageram vairakiem pazinam ir bijusi un ari tagad ir , esmu pat pats braucis gan ka vaditajs gan pasazieris ,3 rindas kresls ir paradzets suniem ,kakiem vai maziem berniem normals pieaudzis cilveks tur ilgstosi komfortlabi nosedet nevar

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Ezis2

1676 ziņas

PM

Un ja gribas nedauzitu auto tad ir jaiet uz salonu un janem nulite Man bracka divas nulites izdzinis no salona Riga, un abas pirmaja gada jau tika sasistas vienam otraja nedela viens ielika pakalaa , bet otram stavieta kads iebukteja sparnu un aizlaidas no notikuma vietas.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Džeris2006

14 ziņas

PM

Ranger: "vai tiešām ir vēl cilvēki ,kas domā ka desmit gadus vecai mašīnai būs tikai 150k nobraukums,pie tam minivenam."

Bet tas ir reāli. Mēs pirms 3 gadiem nopirkām 2006.gada auto ar nobraukumu 136000 , bet mums paveicās, jo auto braucis tikai pa LV, jo tas bija firmas auto. Ar visu servisa grāmatiņu pirkām utml.
Samaksājām bankai pēdējo līzinga maskājumu un auto bija mūsu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Džeris2006: "
Bet tas ir reāli. Mēs pirms 3 gadiem nopirkām 2006.gada auto ar nobraukumu 136000 , bet mums paveicās, jo auto braucis tikai pa LV, jo tas bija firmas auto. Ar visu servisa grāmatiņu pirkām utml.
Samaksājām bankai pēdējo līzinga maskājumu un auto bija mūsu.
"
benzīna kapsētas ir reāli dabūt ar maziem km. rudolfu fani gan var aizmirst par tādu iespēju)))

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Kurmus

15 ziņas

PM

Sveiki Džeru fani
Esmu saņēmies iegādāties sev jaunu Voyageri, bet velk uz tiem "swivel&go" vai "stand&Go"! Kādas vispār atsauksmes, varbūt man muļķīgas domas? Uz ko jāpievērš uzmanība pērkot?
Un vēl, vai viņiem ir iespējams kautkādā veidā nedaudz pacelt klīrensu?
Jau iepriekš spiežu roku par atbildēm

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2009, 2.8 CRD EU

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Klīrensu pacelsi ar augstākiem riteņiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 [4] 5

Forums » VoyagerClub forums » ieteikumi - kādu Voyager izvēlēties
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online