Forums » VoyagerClub forums » bagāžnieks
| bagāžnieks ( 2648 ) | |
|
martins765
|
2016-03-17 15:19:38 sveiki tautieši,man bēda,2004gada dodgegrand caravan netaisās vaļā bagāžnieks,taisot ar pulti vai iekšējo pogu nomirgo tikai avarejkas un viss,klusums.brīžiem attaisās,brīžiem ne.varbūt kādam ir bijis kas līdzīgs!!! |
|
uldii12345
|
2016-03-17 22:05:37 "sveiki tautieši,man bēda,2004gada dodgegrand caravan netaisās vaļā bagāžnieks,taisot ar pulti vai iekšējo pogu nomirgo tikai avarejkas un viss,klusums.brīžiem attaisās,brīžiem ne.varbūt kādam ir bijis kas līdzīgs!!!" Te diezvai bez elektriķa tiksi galā. Iespējams kaut kur nekontakts motoram, kas taisa vaļā. Man bija problēma, ka nedaudz atvēra un tad apstājās. Bija aprūsējuši gali cilindriem un štoki no tiem ļoti smagi nāca ārā. TC 2005. g. 3,8 gāzēts |
|
Ernests
|
2022-04-03 18:53:54 Pie reizes jautājums. Vai tas ir normāli ka pie iedarbināta dzinēja nedarbojas neviens no atvēršanas veidiem? Kad izņem atslēgu ārā darbojās gan no pults gan salona gan arī manuāli no aizmugures. Un kas būtu labojams ja reizi pa reizei verot ciet ar pulti vāks aiziet gandrīz līdz galam, paliek kādi 30 cm tad nopīkstās un aiziet atkal vaļā. Kaut kur japatira vai jaiesnere? |
| Lapas: [1] | |
Forums » VoyagerClub forums » bagāžnieks