Gada auto.... » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Gada auto....

Lapas: [1] 2
Gada auto.... ( 2816 )
Janozaurs

80 ziņas

PM

Latvijas gada auto ģimenes auto klasē otro vietu iegūst škoda superb.... universālis. Varbūt nākošgad uzvarēs audi a4 universālis?
1. ajā vietā ford smax un trešajā kraisleru "konkurents" renault espace. Kāpēc nav voižerīšu? Tā jau ir - tā ir mašīna priekš cienītājiem nevis priekš pelēkajām masām.

Atbildēt uz šo ziņu

GV, 05. 2.8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

paskaties cenas. par vojagera cenu var nopirkt divas škodas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

gachux

246 ziņas

PM

cik tad tagad maksa LanciaVoyager?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

gachux: "cik tad tagad maksa LanciaVoyager?"
ap 40Keur

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Janozaurs: " Kāpēc nav voižerīšu? Tā jau ir - tā ir mašīna priekš cienītājiem nevis priekš pelēkajām masām."

Paskaties uz ielām, pie mums ar visdažādāko gadagājumu Voyageriem brauc visi.
Un ir krietni vairāk par jebkuru no nosauktajiem.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Viskautkur ir bijis bet tik daudz Voygeru ka Latvija nav nekur ! aizbraic kautvai no Rigas lidz Jelgavai jau kadus 20 pa celam saskaitu. Ja ta saliek kopa praktiskumu,komfortu,degvielas paterinu , vienkarso konstrukciju un pasa auto cenu tad mana skatijuma labaka auto par so vienkarsi nav ! savulaik stradajot auto servisa viskautko atskatijos bet izvele krita tiesi uz so un ta ari 9 gadus braukaju. Un ari tie kas perk pasvaigus auto , ja var nopirkt pa kadam 20 pakam 13-15 gada knapi iebrauktu busu piepakotu ar extram lidz ruckai tad kada marutka peec man butu japerk pa tadu pasu naudu ,jauna bet kautkada suuda Skoda ???

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

igors1962

64 ziņas

PM

Jaa Ezitis,pilnigi piekritu tev.Ir jau personas,kam vajag pazimeteies ar Svaigiem X3-X6 /bmw/,bet 99% tad auto nemaaz nav vajadzigs.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

NU ir man pazinu loka cilveki kam ir pasvaigs X5 dazam ari VW Toaregs, nu ja var atlauties lai brauka ! man gan nav laika tadiem sveistiem ka domat katru vakaru kur likt to glauno auto jo redz uz ielas vinu atstat nevar tur pirmaja nakti bus lampas spoguli un vis parejais noskruvets

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » VoyagerClub forums » Gada auto....
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online