Čav visiem esmu atgriezies! » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Čav visiem esmu atgriezies!

Lapas: 1 [2]
Čav visiem esmu atgriezies! ( 3357 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

complex: "
Ilgmāram. ;) Man vidējē benķu rinda ir nepieciešama,lai tur sēdētu viena no manām meitām,otrajā benķī būs bēbja vieta(Iepazīšos ar viņu septembra beigās,oktobrī) - aizmugurējā rindā sēdēs otra mana meita,pagaidām iet karšs,kura kur sēdēs..Ceļojot baigi vajag,lai var gulēt mašīnā.Lētēk sanāk un bez prusakiem
"
nav biš par daudz tautas lai gulētu mašīnā????

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

complex

23 ziņas

PM

PASSATizhi: " nav biš par daudz tautas lai gulētu mašīnā???? "

Neesam makdonalda fani sarūmēsimies ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2005g.2.8D

Kvatra

746 ziņas

PM

Sveiciens! Pēc septiņu gadu pārtraukuma esmu atgriezies pie pārbaudītām vērtībām T&C Limited 4.0, 2008. Jāiemet vēl tikai gāze, lai var maukt

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Sveicam!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

TAMA

66 ziņas

PM

Nu redziet ,draugi! Palasīju no rīta visu augstāk rakst;ito un uzlabojās garastāvoklis,tonuss uz visu dienu.
Nedaudz par auto maiņu.Nespēju iedomāties ,ka kādreiz būtu jāpārsēžas no CGV uz kaut kādu mazāku auto.Protams-2.5CRD dažreiz pačakarē man smadzenes un nervus,bet tas viss ir sagremojams.

Atbildēt uz šo ziņu
Egulis

4 ziņas

PM

Nekad nemainītu AWD pret stow transformeri. Uzsniga sniedziņš un beidzot varēju pamēģināt, ko šīs spēj. Uzartā laikā norakt nebija iespējams, pa ledu iet kā īsts quattro ar pilnu mehānisko bloķi. Perfekti vadās visās situācijās. Nē velti gadu meklēju AWD limited, kamēr atradu ņemamu. BMW X5 stāv pie sētas. Elektroniskais AWD/ABS nav ne tuvu parastam AWD. Patīk driftiñš ar autobusu:)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » VoyagerClub forums » Čav visiem esmu atgriezies!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online