Forums » VoyagerClub forums » Čav visiem esmu atgriezies!
| Čav visiem esmu atgriezies! ( 3353 ) | |
|
complex
|
2015-03-30 17:10:42 Čau vēlreiz!Pēc 4 gadu prombūtnes esmu atgriezies!Šos gadus braucu ar Audi,bet pēc konfernces ar sievu un meitām atgriezāmies pie voyagera!!! Chrysler Grand Voyager 2005g.2.8D |
|
PASSATizhi
|
2015-03-31 13:44:16 nekas nekas. gan jau eiforija pāries kad būs kkas jālabo GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
complex
|
2015-03-31 19:31:02 "nekas nekas. gan jau eiforija pāries kad būs kkas jālabo Ar to mani biedēja arī kad pirku DODGE Grand Caravan,diez vai būs dārgāk kā Audi A6 remonts.;) Chrysler Grand Voyager 2005g.2.8D |
|
uldii12345
|
2015-03-31 19:45:20 " Dodge bija benzīns un tam tiešām nav nekā dārga, bet lai jau labi ripo. Dīzeļvoyagera visa dārdzība ir motora remonta, apkopes gadījumā, ritošā ir gandrīz tāda pati, kā 96. g un remontos lēta. TC 2005. g. 3,8 gāzēts |
|
IVOSTR
|
2015-04-02 14:39:20 "Čau vēlreiz!Pēc 4 gadu prombūtnes esmu atgriezies!Šos gadus braucu ar Audi,bet pēc konfernces ar sievu un meitām atgriezāmies pie voyagera!!! Nu prieks. Zin es ar jau gadu braucu ar grandu....nu patīk..nēsmu vēl tirgū manījis tādu kā mans, vēl šodien atklāju ko jaunu - zem sēdekļa atradu iebūvētu strāvas pārveidotāju jeb inverteri, gan 150w bet nu pagaidām pietiek... tad tā 2002 gada 6 vietīgs limited, ar visām pogām durvīs ekrāniem , playstation,sensoriem un AWD - kas retums....ēd tikai 16 litrus gāzes...pa dubļiem arī labi velk :)visas durvis veras arī uz elektro, gan nav stow n go, bet nav problēmu izravēt tos beņķus, protams beņķiem,spoguļiem apkure... un salona atpakaļskata spogulis automatiski aptumšojas ja kāds mauc ar tālajiem no muguras....nu šiks...
|
|
complex
|
2015-04-03 17:47:35 " Es arī gribēju benzīns/gāze ,bet ar stow&go nav jēgas,jo vietās ,kur jāgrimst benķiem(vidējā rinda),jāliek 2*45L gāzes baloni.Bet nevienu AWD es vispār nesastapu savos meklējumos P.S.play station gan noderētu... Paldies! Veiksmes Chrysler Grand Voyager 2005g.2.8D |
|
IlmarsG!!
|
2015-04-03 19:10:16 Dēļ tā, ka ir AWD, komplektācija ir bez Stow and Go - tam vairs nepaliek vietas, to aizņem kardāns. Vismaz tā kaut kur esmu lasījis. |
|
complex
|
2015-04-03 20:01:16 "Dēļ tā, ka ir AWD, komplektācija ir bez Stow and Go - tam vairs nepaliek vietas, to aizņem kardāns. Vismaz tā kaut kur esmu lasījis. Ilgmāram. ;) Man vidējē benķu rinda ir nepieciešama,lai tur sēdētu viena no manām meitām,otrajā benķī būs bēbja vieta(Iepazīšos ar viņu septembra beigās,oktobrī) - aizmugurējā rindā sēdēs otra mana meita,pagaidām iet karšs,kura kur sēdēs..Ceļojot baigi vajag,lai var gulēt mašīnā.Lētēk sanāk un bez prusakiem
Chrysler Grand Voyager 2005g.2.8D |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » VoyagerClub forums » Čav visiem esmu atgriezies!

Šodien tika iegādāts 2005g. 2.8d voyagers ar pilnu paku,emocijas debesīs,viss tik paziistams un tik svešs...Stow & go "iespārda",ādas salons - varbūt 1996g.Dodge grand Caravan bija ērtāks,bet nebija apsildāms,elektriskās durvis un vāks pasaka,DVD...Kam ir bērni sapratīs!(Varbūt kāds zin kur wireless ausis saganīt?Diemžēl nav.)Klima,webasto,atpakaļ gaitas camera ar displeju(nav oriģināls)PA-SA-KA!!!Varbūt šito visu nebija nekādas jēgas rakstīt,bet esmu LAIMĪGS UN GRIBĒJĀS PADALĪTIES!
ekrāniem , playstation,sensoriem un AWD - kas retums....ēd tikai 16 litrus gāzes...pa dubļiem arī labi velk :)visas durvis veras arī uz elektro, gan nav stow n go, bet nav problēmu izravēt tos beņķus, protams beņķiem,spoguļiem apkure... un salona atpakaļskata spogulis automatiski aptumšojas ja kāds mauc ar tālajiem no muguras....nu šiks...
ne dīzeli(drošvien nemaz nav),ne benzīns/gāze.Biju uz pilnu dīzeļa diagnostiku un teica viss ir ok!Tagad tik jāmauc.pirmais plāns ar ģimeni uztiit palangu-tā testiņam.