|
Peleecis

1 ziņas
PM
|
2013-12-29 02:29:01
Labdien, brāļi un māsas, iekš auto !
Jau deviņus gadus esmu laimīgais Dodge grand caravan + gāze stūrētājs ( piereģistrējos šeit gan tiko ... vainīgs ) . Mašīnīte ir kalpojusi godam , Eiropa ar ģimeni izbraukāta krustu šķērsu , galvassāpes gādājusi maz , maku pagalam nav kārojusi tukšot , bet nu .. gadi iet , mūsu ceļi tiek neganti kaisīti ar sāli , kam pat vislabākā pretkorozijas apstrāde nespēj pretoties , un galvenais , ir radusies iespēja ... Vienu vārdu sakot - bija doma iegādāties ko jaunāku un dzīvot tālāk laimīgi .. bet ...
Par cik esmu gāzinieks jau daudzus gadus un ar daudzām mašīnām , pirmais kas radīja man vilšanos bija tas , ka Vojadžeriem virs 2009 gada vairs nav vietas balonam , dēļ grīdā ielokāmiem sēdekļiem . It kā jau ir , bet .... tajā pašā sēdekļu bedrē , ne zem grīdas ...un tas nozīmē, ka nevarēšu vairs pārvadāt nopirktās mēbeles , nevarēšu naktī uz matrača izstiepties , kā bija pierasts vecajā vecītī , kur krēsli bija ar pāris pogu piespiedieniem izņemami . Tas nozīmē , ka viena no Vojadžera burvībām būs zudusi ..
Tātad - pirmais jautājums , vai starp jaunajiem Chrysler Grand Voyager , vai arī tā Amerikas brāļiem mēdz būt tādi , kuriem sēdekļi tomēr ir izņemami , ne ielokāmi grīdā? Un ja nē , tad cik grūti ir demontēt to augstās tehnoloģijas sēdekli pie joda un ielikt atpakaļ , ja tas ir nepieciešams ? 4-8 skrūves , kurām samērā viegli tiek klāt būtu pieciešami, bet es nezinu - lūdzu , zinātāji , padalieties !
Nākošais moments, ko iedomājos ... nu ok , nav balonam vietas , tad nav ... var būt ir laiks beidzot ķert kaifu no dīzeļa smakas - sēdekļi ielokas , kaste liela , par balonu nav jāuztraucas . Aprunājos ar vienu vecāka vojadžera īpašnieku par dīzeļa plusiem un mīnusiem , taču viņš mani sabaidīja - aiaiai , ekonomijas jaunajam ar automātu nekādas , patēriņš liels , un ja kaut kas sāks birt - karies , vecīt - sprausla 700 lati un vis ir slikti ... Es kaut kā savu autiņu esmu iemīlējis tieši dēļ tā , ka viņš nekad man nav licis parādnieku cietumā iet , bet te ..? Padalieties lūdzu - viena cilvēka viedoklis tomēr ir subjektīvs viedoklis .
Vispār jau dumi - ja vis ir tā , kā izskatās , tad nāksies no Džera šķirties . Dumākais jau tas , ka nav viņam īsti alternatīvas - Tā lai ģimenei , ceļojumiem , ikdienai ... palīgs remontos ..un galvenais - pliku neizģērbj ..
Atbildēt uz šo ziņu
|