Forums » VoyagerClub forums » Jāutājums par valodiņu! un klubu kopsumā
| Jāutājums par valodiņu! un klubu kopsumā ( 2448 ) | |
|
Recho
|
2012-10-05 22:01:47 Nēensu mekāds tur Krievu nīdējs!, bet jautājums man radās pēc kluba prezent vidio noskatīšanās.. mūzika krievu, runā krieviski utt. cik klubā ir Latviešu un cik Krievu ? +- ??? un vai Krievu tautības pārstāvi solidarizējās ar Latviešiem? + vai klubam ir arī kādas jaunas dvašas pazīmes sagaidāms? jo pagadām kopsumā redzētais un lasītais forumos liek noprast par totālu panīkumu un kaut ka ar tiem izbraukumiem ar švaki! nav žēl tos 30ls gadā bet jautājien vai tiešām būtu vērts piedalīties!?? padalieties ar iespaidiem un emocijām esošie kluba biedri! ko labu sadariet cik īsti esat atsaucīgi un izpalīdzīgi!... līdz šim esmu reģistrējies tikai šajā lapa , bet jau esmu ieguvis daudz noderīgu padomu ,,, vai tā arī ir kluba vai tas ir tikai tā starp citu... man nevajag to uzlīmi un krūzi un kas tur vēl bet reālu pasākumu , piemērām izbraukumus kopā ar ģimeni utt. padalās ar pieredzi šajā klubā!, kā tur īsti ir panīcis vai dzīvs???? CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX |
|
Recho
|
2012-10-05 22:07:25 + cik tad īsti ir to aktīvo kluba biedru?, jo himnas video saskaitīju kādus 12 gab tikai ! nu pac 400 galīgi neizskatījās! CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX |
|
Recho
|
2012-10-05 22:10:27 ++ tie vojīši tādi mums švakuļi ir mūžigi kādas vainas! tad vēl cij vojīši nojūk vienā kopīgā izbraucienā! tas nepaliek kā kaut kāda kustīga nāves kolona citu apsmieklam!???? CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX |
|
austris
|
2012-10-06 17:38:22 Klubā tautības nešķirojam, protams pārsvarā ir latviešu valodā runājošie.Tas ir darba materiāls kluba himnas filmēšanas aizkulises. Protams ka gribās lai būtu jautri. Citreiz palaidīsim, ripoja akmentiņš. Lai saprastu vai patīk izbraukumā un kompānija, pāris reižu vajag atbraukt līdz un novērtēt. Nav obligāti uzreiz jāstājas klubā.Vienīgi vel nav ideju kur varētu 28.oktobrī aizbraukt. Principā jau daudz kur ir būts, auksts,slapš un dubļi.Varbūt jātaisa pārtraukums? Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited |
|
Emigrants
|
2012-10-06 20:25:44 "++ tie vojīši tādi mums švakuļi ir mūžigi kādas vainas! tad vēl cij vojīši nojūk vienā kopīgā izbraucienā! tas nepaliek kā kaut kāda kustīga nāves kolona citu apsmieklam!????"Es atdoshu visu, kas man ir svets...tikkai ludzu paradi man tadu mashinu, kura nekad neluuzs, man gimenee ir viss vecakaa mashina un viss izsturigakaa, lai ari kads ir tas videoklips, toties vinsh ir un nevajadzetu nekko parmest,ja kads ko var labaaku uztaisii t ludzu..uz priekshu, pats ari labprat butu piedalijies filmeshanaa tacu darbs, darbs un darbs, tas pats ari parejiem kluba biedriem, ne visi var ierasties katram savi darbi, savas darisanas... Ta vai taa, shis klubs ir Nr1 sajaa valstii Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi |
|
Jurčiks
|
2012-10-06 23:18:57 Totāls panīkums ...atbrauc uz pasākumu,tad dari secinājumus, tad ari sapratīsi vai Tevi tas saista vai nē.Pēc tautībām un mašīnas tehniskā stāvokļa nevienu nešķirojam un ar pirkstu nebakstam.Pasākumos par politiku ar nerunājam.Pārsvarā brauc cilvēki atpūsties ar ģimenēm,daudz maz kopīgas intereses,apskatīt smukas interesantas vietas,padzīvot pie dabas,jautri pavadīt laiku,sarunas ne tikai par mašīnām un t.t. forums reāli visu neatspoguļo, daudzi kas piedalās pasākumos, nemaz forumā neparādās. GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG |
|
ID
|
2013-05-12 13:49:57 "Cienājamais slāvu izcelsmes cilvēk. Forumā lietojam latviešu valodu. Ja nemāki latviski rakstīt, tad izmanot kaut google tulkotāju. Sarunāts?" Cienijamais indoeiropiešu valodu saimes baltu valodu grupas pārstāvi Garfild, saki man ak jel - kur ir foruma lietošanas noteikumi kuros ir teikts, ka šajā forumā drīkst rakstīt tikai vienā valodā? Pēc pieredzes varu pateikt, ka skaidrāk un saprotamāk ir ja raksta pa taisno savā dzimtajaā valodā, nekā caur googles tulkotāju, jo tulkotājs vispirms iztulkos no krievu uz angļu un pēc tam no angļu uz latviešu, beigās sanāk pilnīga putra. Neviens arī neliek atbildēt kādā citā valodā, atbildi latviski un ja cilvēks nesapratīs, tad tā ir viņa problēma, ja gribēs saprast, tad palūgs kādam iztulkot vai lietos tulkotāju, tev par to nav jāuztraucas. Cienīsim viens otru. Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
| Lapas: [1] | |
Forums » VoyagerClub forums » Jāutājums par valodiņu! un klubu kopsumā