Par iestasanos kluba » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Par iestasanos kluba

Lapas: 1 [2] 3
Par iestasanos kluba ( 6330 )
AndrisZ

381 ziņas

PM

Man domāt, ka kluba būtība nav uzlīmes uzlīmēšana, vai kkāda materiālā labumu gūšana pie detaļu vai kkā cita iegādes...
Man arī šķiet, ka ir biki jāpakaunās prasīt kam tā nauda un par ko....!!! Tā prasītā biedru naudiņa ir tik simboliska, salīdzinot pret to atdevi no organizātoriem!!! Bez viņiem tā visa, ko sauc par Voyagerclub, nebūtu!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

kuklandex

286 ziņas

PM

tev kāds spiež stāties klubā ? ? ? nodirst kādu ir viegli, bet ko tu pats vērtīgu esi izdarījis. > pilnīgi piekrītu AndrisZ, nejau tā uzlīme vai labuma gūšana ir galvenā kluba jēga. šeit savācās entuziasti kam patīk voyageri, tie kam ir tuva ceļošana ģimenes lokā ar auto.... nejau konkrētā mūzikas stila piekritēji vai konkrētā kluba patstāvīgie apmeklētāji >
reku links kur tev neliks uzlīmi uz muguras līmēt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

austris

908 ziņas

PM

Atļaušos pateikt, pat mājas lapa maksā naudu lai varētu izteikt negācijas ,ja nebūtu tāds entuziasts kā Jānis kas satur mūs kopā vis jau sen būtu paputējis. Ar peļņu te nav nekāda sakara. Ja vari uztaisīt labāk,stāšos Tavā klubiņā!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

9977

131 ziņas

PM

Pazīstama tēma un gaisotne.
Mums ir līdzīgi ar Jeepclub ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited

Emigrants

203 ziņas

PM

Pats labprat oficiali iestatos Voyager club,tikkai ar tiem laikiem ir ka ir, vairums laika pa arzemem retak Latvija, censhos maximali pacelot pa Tevzemi un Europu, gan jau parcelshos atpakal uz LV un iestashos sheit, te ir SUPER ta turpinat.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

shumis007

12 ziņas

PM

skaistie vardi.

Atbildēt uz šo ziņu
KristapsK

8 ziņas

PM

Ja es neesmu oficiāls kluba biedrs, vai es drīkstu piedalīties jūsu exkursijās?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Protams, būsi laipni gaidīts.Pat droši var braukt līdz kaut ar golfu, kad tik laba kompānija.Tuvākā ekskursija būs pirms ziemas svētkiem, dosimies pie sala vecīša.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: 1 [2] 3

Forums » VoyagerClub forums » Par iestasanos kluba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online