Par iestasanos kluba » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Par iestasanos kluba

Lapas: [1] 2 3
Par iestasanos kluba ( 6329 )
escape

32 ziņas

PM

Varbut mans jautajums bus stulbs bet gribetos zinat par to iestasanos kluba, cik te parsviedu acis itka jamaksa 20 - 30ls par ko un kam ta nauda aiziet?
Esmu registrejies citos klubos Saab, Audi, 3 Bmw klubos tur tik noperc uzlimi pa 1ls un principa esi klubaa

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Ko tu domā ar "iestāšanās klubā"? Ja vajag lai visi redz ka esi piereģistrējies voyagerclub.lv forumā, tad izdrukā pats to uzlīmi un aplīmē kaut visu mašīnu

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

escape

32 ziņas

PM

Paldies loti izsmelosa atbilde

Atbildēt uz šo ziņu
foxx

589 ziņas

PM

Piereģistrēšanās forumā nenozīmē iestāšanās klubā

www.voyagerclub.lv: "
No 2004.gada janvāra klubā gaidīti visi Chrysler Voyager, Chrysler Town & Country, Plymouth Voyager un Dodge Caravan īpašnieki neatkarīgi no auto izlaiduma gada.
Iestājoties klubā jāmaksā biedru nauda Ls 40,- , turpmāk, Ls 30 gadā. Par to jūs saņemat auto reģistrācijas numura zīmes rāmīšus ar kluba uzrakstu, kluba uzlīmi, krūzīti ar kluba logo un atlaižu karti, kura dod iespēju iegādāties jaunas un lietotas rezerves daļas pie mūsu sadarbības partneriem ar atlaidēm (sk. lapu "Partneri")
""Voyager" Klub" katra mēneša pēdējā svētdienā rīko ģimenes ekskursijas pa Latvijas skaistākajām vietām, kā arī apceļosim ārzemes. Katrs kluba dalībnieks uz kārtējo ekskursiju saņem ielūgumu pa pastu.
""Voyager" Klub" sniedz jebkuru informāciju par auto iegādi, pārdošanu un remontu.
Šobrīd klubā ir 400 biedri, bet biedru skaits strauji pieaug!
Klubā var iestāties: Rīgā, Maskavas ielā 418, tālr.: 29215731, vai Ogrē, A.Upīša ielā 12, iepriekš piezvanot pa tālruni 29321789.
"

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Tapēc jau es prasu ko cilvēks domā ar "iestāšanās klubā", tas ir - ko viņš no tā sagaida. Ja ir vajadzīga tikai uzlīme kas apliecina reģistrēšanos forumā, tad par to jau nav jāmaksā nevienam ne santīma, izdrukā un salīmē sev uz mašīnas kaut visu iespējamo auto forumu adreses un braukā laimīgs.

Atbildēt uz šo ziņu

foxx

589 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Bang

15 ziņas

PM

kaut kā arī dalās domas par to stāšanos klubā...pirmkārt besī tas logo,to sen vaidzēja 'pārveidot,tip no 78.gada žiguļa.nah man vēl tādu tizlu rāmi likt. man jau liekas vnk ka kluba ovneriem pāri 50 un patīk līnijdejas.un ko darīt man,ja man patīk voyager un Larocca? un man liekas klubā ir tāds bardaks,ka visiem viss ir pofig,jo detaļu ziņā neviens neprasa vai esi kluba biedrs ka tik notirgot...

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Bang: "
kaut kā arī dalās domas par to stāšanos klubā...pirmkārt besī tas logo,to sen vaidzēja 'pārveidot,tip no 78.gada žiguļa.nah man vēl tādu tizlu rāmi likt. man jau liekas vnk ka kluba ovneriem pāri 50 un patīk līnijdejas.un ko darīt man,ja man patīk voyager un Larocca? un man liekas klubā ir tāds bardaks,ka visiem viss ir pofig,jo detaļu ziņā neviens neprasa vai esi kluba biedrs ka tik notirgot...
"

Man atkal larocca asociējas ar 90-to gadu beigu primitīvu kalbasņiku
Neviens tak tev neliek līmēt uzlīmes un likt nr turētāju ar kluba logo, nav spiesta lieta. A ko darīt ja patīk Vojager un larocca? Elementāri, taisi pats savu Voyagerlaroccaclub.lv, taisi uzlīmes un logo kā patīk un kluba noteikumos ieraksti ka pie iestāšanās jāuzrāda kompja My Music foldera saturs un ja tur ir kas cits bez tuc-tuc, tad uzņemšanas klubā nebūs

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » VoyagerClub forums » Par iestasanos kluba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online