100-Ekskursija-DRAGREISS!!!!! » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » 100-Ekskursija-DRAGREISS!!!!!

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13
100-Ekskursija-DRAGREISS!!!!! ( 18341 )
Bango

974 ziņas

PM

29215731-Jānis

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

Bango: "
Denis man liekas kad Ķekavā Liepājnieki būs pirmie,domāju ka mierīgi varat izbraukt 8.00 :-
"

mēs tā lēnā garā ar urīnpauzēm tā tik ap tiem 11iem būsim galapunktā, gan jau ka būs kā vienmēr, vismaz kādu pusstundu vēlāk izvilksimies uz Rīgas autobāņa :

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Bango

974 ziņas

PM

PASSATizhi-munds-Locis-Kurmis-Edža24-desumo-Paisums-OZ-Sierinsss-babilons-Dodgec-Kasikss-Antons21 un un pārējie foruma lietotāji vai nu Jums pa tiešām grūti uzrakstīt kādu rindiņu,vismaz kādu padomu iedot > > > > > > > > > > > > > > > > >

Atbildēt uz šo ziņu
kuklandex

286 ziņas

PM

šovakar Liepājā bija masveidu bukletu izdalīšanas pasākums, kamēr dēls bija treniņā, es apbraukāju lielveikalu stāvvietas un uz kādiem 20 džerīšiem saliku bukletiņus aiz Wiperiem. tad jau redzēs vai kāds atsauksies. mēs ar Denisu rīt piedalīsimies BMW LIEPĀJAS KLUBA rīkotajā pasākumā, tur jau ar varēsim pareklamēt mūsu pasākumu un protams arī klubu kā tādu 8)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Bango

974 ziņas

PM

Milzīgs paldies Liepājai un, protams, arī Dobelei,tur arī voyageristi rullē
īstenībā jau laikam diezgan labi mūsu laikos ir zvanītāji un arī dalībnieki,domāju, ka pūles nebūs veltas ;)
Kādreiz aktīvie Ventspilnieki teica,ka superīgi tusiņi ,būtu žēl ja klubs izputētu,bet klubam 100 ekskursija žēl tikai bez Ventspilniekiem :-[
Oi atvainojos Ventspili ar godu pārstāv Kapteiņa kungs kurš patiesi klubam darījis daudz laba
Bet forumā pietiktu ar trīs sadaļām :
Pērku
Pārdodu
Tehniskie jautājumi

Atbildēt uz šo ziņu
Edža24

31 ziņas

PM

Diemžel mans Džeris pieprasīja remontu, kas izgāja diezgan naudiņās un vēl nav beidzies, līdz ar ko nav ar ko piedalīties. Žēl, bet nu nākamreiz noteikti

Atbildēt uz šo ziņu

DGC 2000 g. 3,3 b/g

ikaika

51 ziņas

PM

Es jau kā rakstiju, ļoti gribu, BET ...mums seskiem ir lielā Zooekspo izstāde, ja tikkai viss notiks kā ieplānots, varētu pievienoties ne ātrāk par 16-17.00 uz kādu nelielu laiciņu, JO nākamajā dienā izstāde mums turpinās ....diemžēl atkal tā ir sanācies :-[

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1999 3,3 v6

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Varbūt varētu arī uz laiku, ja ir iespēja. Jo būtu labi kaut uz filmēšanas brīdi sapulcēt pēc iespējas vairāk mašīnas

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

Lapas: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

Forums » VoyagerClub forums » 100-Ekskursija-DRAGREISS!!!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online