NEVARU IELOGOTIES!!! HELP » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » NEVARU IELOGOTIES!!! HELP

Lapas: [1] 2
NEVARU IELOGOTIES!!! HELP ( 3710 )
janisk

13 ziņas

PM

Sveicināti, cerams ka šo forumu administratori paši arī lasa, uzrakstiju savu bēdu uz voyager@voyagerclub, bet atbildes nav, citu adresi ātrumā neatradu. Ja kāds zin kur labāk rakstīt, lūdzu iedodiet adresīti.
Problēma sekojoša: esu jau kādu laiku atpakaļ piereģistrējies ir lietotājvārdu ID. Aizvakar vakarā pēkšņi vairs nevaru ielogoties. Ierakstu lietotājvārdu, paroli, spiežu enter, atveras forums, bet ielogojies es neesu, augšā rāda "ieiet" un "ieiet, lai pārbaudītu privātās ziņas". Nospiežot uz "ieiet" sākas viss no sākuma, atkal jāieraksta lietotājvārds, parole, enter, un atkal atveras forums un atkal es tur atrodos kā viesis. Pamēģināju atjaunot paroli lai gan 100% zināju ka kļūdijies neesu. Atnāca epasts ar linku un jauno paroli. Spiežu uz linka, rāda ka tagad var ieiet ar jauno paroli, spiežu ieiet, atykal nekā, rāda ka ievadīts neaktīvs lietotājvārds vai nepareiza parole. Pēc pieciem mēģinājumiem pasaka ka tagad varu pusstundu aiziet uzpīpēt.. Izveidoju jaunu lietotāju, šo te, bet no Firefox tāpat nevar ielogoties, no IE sanāca. Ar savu lietotājvārdu ID nevaru arī uz IE ielogoties. Negribētos arī ticēt ka ir norauts bans, nav jau par ko!
Ceru ka kāds no administrācijas šo lasa un varēs palīdzēt.

Atbildēt uz šo ziņu
janisk

13 ziņas

PM

Es ar savu jauno lietotājvārdu arī jau vienu brīdi nevarēju ielogoties, domāju jau vispār psc, bet aizgāja..

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Ierakstīju augstākminēto, un atkal nevarēju ielogoties kādas reizes 7as :evil: :evil: :evil:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Locis

556 ziņas

PM

Nu ppc!! :evil: :evil: :evil:
Tas jau toč vairs nav normāli!!!!
Man tas pac! Nevaru ielogoties!
Labi ja no 5 reizes sanāk :evil:
Salabojiet forumu :!: :!: :!: :!: :!:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

janisk

13 ziņas

PM

Nepalīdz, rāda neaktīvs lietotājvārds vai nepareiza parole, tas sākās pēc paroles nomaiņas, pirms tam vienkārši nelogojās iekšā..

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

a kur jumsiim taads stress? es paris reizes ienacu, nesanaaca, un likos mieraa, liidz labakiem laikiem. un redz, viss atkal labi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janisk

13 ziņas

PM

nu agrāk ar vairāk vai mazāk reizēm varēja ielogoties, bet tagad rāda ka manis nav, nu tā nav interesanti, kas te tagad katru otro dienu būs jauns lietotājs jātaisa vai?

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

izdzēsiet cepumiņus (cookies) savam interneta pārlūkam.. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1] 2

Forums » VoyagerClub forums » NEVARU IELOGOTIES!!! HELP
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online