|
uldii12345

316 ziņas
PM
|
2014-09-08 08:33:54
Tas brūnais bija mans veais kraislerīts , tehniski jau viss viņam bija ok, pārdevu, jo nevēlējos čakarēties ar bleķu taisīšanu un gribējās kaut jaunāku, tieši pirms pārdošanas braucot uz Rīgu parādījās kaut kāds elektronisks gļuks, pazuda mērinstrumenti, spidometrs aizgāja uz pilnu pulksteni , atrisinājās izņemot auto shutdown releju un ieliekot atpakaļ, mēs jau smējāmies, ka mašīna apvainojās. Ja jau var redzēt rūsu, tad pārdevējs slikti sataisījis, teica, ka taisīs kārtīgi, aizies ap 1000eur remontā. Ja tu nezināji, tad visiem vecajiem kraisleriem nedaudz tek eļla un bez eļļas pieliešanas 10tkm nevar nobraukt un skatē visiem liek 1 par eļļas noplūdi un rūsu Es jau līdzi devu oriģinālos lukturus skates iziešanai, man bija ērti uztaisīti štepseļi lukturu nomaiņai:) Un salons nemaz nebija viņam tik briesmīgs, mašīnai tak 15. gadi, nav viņa jauna un beņi nāk ar perforēto ādu, bet nu ja nepatīk pats vainīgs
Lai jau labi ripo jaunā iegādātā mašīna, cik saprotu no šī paša pārdevēja, cerams ka anormāli sataisīta:)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
RMatisons

559 ziņas
PM
|
2014-09-08 08:39:08
uldii12345: "Tas brūnais bija mans veais kraislerīts , tehniski jau viss viņam bija ok, pārdevu, jo nevēlējos čakarēties ar bleķu taisīšanu un gribējās kaut jaunāku, tieši pirms pārdošanas braucot uz Rīgu parādījās kaut kāds elektronisks gļuks, pazuda mērinstrumenti, spidometrs aizgāja uz pilnu pulksteni , atrisinājās izņemot auto shutdown releju un ieliekot atpakaļ, mēs jau smējāmies, ka mašīna apvainojās. Ja jau var redzēt rūsu, tad pārdevējs slikti sataisījis, teica, ka taisīs kārtīgi, aizies ap 1000eur remontā. Ja tu nezināji, tad visiem vecajiem kraisleriem nedaudz tek eļla un bez eļļas pieliešanas 10tkm nevar nobraukt un skatē visiem liek 1 par eļļas noplūdi un rūsu Es jau līdzi devu oriģinālos lukturus skates iziešanai, man bija ērti uztaisīti štepseļi lukturu nomaiņai:) Un salons nemaz nebija viņam tik briesmīgs, mašīnai tak 15. gadi, nav viņa jauna un beņi nāk ar perforēto ādu, bet nu ja nepatīk pats vainīgs
Lai jau labi ripo jaunā iegādātā mašīna, cik saprotu no šī paša pārdevēja, cerams ka anormāli sataisīta:)" Tad tavs bija tas LIMITED.
Nekas personīgs pret tevi.
Bet nekas tur nebija sataisīts lai neredzētu. Rusa redzama vairākās vietās. Salonā daudz kas bija salausts ko nenoversa viņš.Salons netīrs un smaka biki.
Bet tas ko paņēmu bija labākā stāvoklī. Salona un vizuālā stāvoklī.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG
|
|
uldii12345

316 ziņas
PM
|
2014-09-08 09:30:25
RMatisons: "Tad tavs bija tas LIMITED.
Nekas personīgs pret tevi.
Bet nekas tur nebija sataisīts lai neredzētu. Rusa redzama vairākās vietās. Salonā daudz kas bija salausts ko nenoversa viņš.Salons netīrs un smaka biki.
Bet tas ko paņēmu bija labākā stāvoklī. Salona un vizuālā stāvoklī.
" Galvenais, lai jau tu pats esi apmierināts ar pirkumu, svarīgākais lai jau motors un kārba labi, vizmaz vecajam ar to bija ok, diemžēl rūsē tie kraisleri tāpat kā opeļi:), tāpēc jārēķinās, ka tik vecai mašīnai laiku pa laikam bez metināšanas neiztikt Manam 2005 ar vairākās vietās ir rūsas punktiņi, māsai laikam 2003.g slieksnī caurums uz kapota veidojas rūsa:( Žēl ka tomēr neatradi sev pa kabatai jaunāku kraisleri, atkristu čakars ar sūdīgām gaismām un jau ir pieejama klimata kontrole, salona filtrs.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
NORIKS

2 ziņas
PM
|
2014-12-17 12:55:14
Vai kāds zin, kur var dabūt voyageram tūninga hromētu dekoratīvo radiatora resti 2009.g. ne China??? PALDIES!!!
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
RMatisons

559 ziņas
PM
|
2014-12-18 06:31:01
NORIKS: "Vai kāds zin, kur var dabūt voyageram tūninga hromētu dekoratīvo radiatora resti 2009.g. ne China??? PALDIES!!!"
nu ja runā par NE China tad būs TC centrā. Bet varbūt kādma ten LV uz rokām būs kas maz ticams
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG
|
|
NORIKS

2 ziņas
PM
|
2015-01-23 12:19:26
RMatisons: "
nu ja runā par NE China tad būs TC centrā. Bet varbūt kādma ten LV uz rokām būs kas maz ticams" Paldies par atbildi, bet TC tirgo tikai originālās restes, interese ir par tā saucamo griliņu, kas bieži redzams c300 crysleriem ar Bently zīmi
Atbildēt uz šo ziņu
|