Ieteikumi adminiem » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Ieteikumi adminiem

Lapas: 1 2 [3] 4
Ieteikumi adminiem ( 10519 )
Gvido

10 ziņas

PM

Pavisam nesen uzdūros šim forumam, teikšu uzreiz - ļoti, ļoti daudz, laba, noderīga info., citu pieredzes, viedokļa un visa pārējā. Taču viena lieta man mieru gan neliek.. Nepieciešamā informācija par manu autiņu ir ļoti grūti atrodama ar visu meklētāju. Viņa ir, taču ir dikti jārokas pa visu forumu, kurš ir ļoti apjomīgs. Biju pārsteigts par foruma satura daudzumu.

Tādēļ mans ieteikums forumam būtu:

Foruma sadaļai "Tehniskie jautājumi" uztaisīt tā saucamos subforumus, jebšu apakšsadaļas, kas sadalītu pašu Teh. jaut. sadaļu apakšadaļās par katru no voyageriem. Apmēram tā, kā tas ir sadalīts jau pie ieteikumiem (http://www.voyagerclub.lv/ieteikumi/). Štrunts par vecajām tēmām, lai stāv kur stāvējušas, taču visas nākamās tēmas tiktu uzreiz sagrupētas, atvieglotos dzīvē kā pašam, tā arī visiem citiem. Info būtu daudz vieglāk atrodams un pārskatāms.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

pielāgojies pie tā kas ir, vai soļo tālāk. īsi un kodolīgi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

gachux

246 ziņas

PM

Gvido: "Pavisam nesen uzdūros šim forumam, teikšu uzreiz - ļoti, ļoti daudz, laba, noderīga info., citu pieredzes, viedokļa un visa pārējā. Taču viena lieta man mieru gan neliek.. Nepieciešamā informācija par manu autiņu ir ļoti grūti atrodama ar visu meklētāju. Viņa ir, taču ir dikti jārokas pa visu forumu, kurš ir ļoti apjomīgs. Biju pārsteigts par foruma satura daudzumu.

Tādēļ mans ieteikums forumam būtu:

Foruma sadaļai "Tehniskie jautājumi" uztaisīt tā saucamos subforumus, jebšu apakšsadaļas, kas sadalītu pašu Teh. jaut. sadaļu apakšadaļās par katru no voyageriem. Apmēram tā, kā tas ir sadalīts jau pie ieteikumiem (http://www.voyagerclub.lv/ieteikumi/). Štrunts par vecajām tēmām, lai stāv kur stāvējušas, taču visas nākamās tēmas tiktu uzreiz sagrupētas, atvieglotos dzīvē kā pašam, tā arī visiem citiem. Info būtu daudz vieglāk atrodams un pārskatāms. "

nav pelams ieteikums ;) bet visdrizak ta krasi nekas nemainisies, vel no iepriekseja foruma ne visas fiichas atgriezusas... pagaidam atliek pastradat ar mekletaju - info tiesam daudz, un kas nav atrodams - vnm var iepostot jaunu temu/jautajumu ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kas ta bija noticies atkal?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

RMatisons

559 ziņas

PM

Kaut kāds gļuks ar laikiem. Man tagad rāda 22:51, bet cikos parādās tēmā cikos veikts ieraksts?
ceru, ka sapratāt problēmu.
p.s. kādam arī tā rāda?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

RMatisons

559 ziņas

PM

3h kavējums

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

RMatisons: "3h kavējums "

Vai kāds ADMINS ir šo nepilnību piefiksējis?

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

edgarsm: "Man vispār nepatīt tukša muldēšana, tapēc ja 100% zinu tad cenšos palīdzēt. Bet piekrīti, ka no katra jauna topika varētu sanākt kas jēdzīgs, bet ar šo "razborku" mēs jau šito norakām ai labi, peace..... Ieraujam labāk alu "

Ir pierādījies, ka vairākās tēmas vairs neko saprast nevar. Jo vēl katrs sataisa tēmas pa savam nosaukumam piemēram. Ja būtu vienā piemēram tad zini, ka problema tik par to un mierīgi ej cauri tai sapju tēmai.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » VoyagerClub forums » Ieteikumi adminiem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online