|
Voyager, uz ko skatities ? ( 8361 )
|
|
MDK

31 ziņas
PM
|
2008-08-29 21:08:16
Laba diena kungi, taisos pirkt sev tādu autiņu un godigi sakot nemaz nezinu uz ko skatities. Šodien Rumbula pieskatīju vienu eksemplāru, 1999g 2,5D
Man pašam ir VW Passat 1997g 1,9TDI Bet šķiet kā šis man drīz bus pa mazu un ir iespēja samainīt pret Dzeriku ar manu piemaksu 1300EUR.
It ka viss kartībā, bet, tāda sajūta ka viņš nifiga nevelk. Es saprotu kā tur 2 tonnas, bet salidzinot ar VW iet ka traktors.
Vel daži biede ar ķēdes problēmam, it kā bieži jāmaina un tas neželīgi dārgi.
Kas īsti viņiem ir ? Padalaties lūdzu ar pieredzi. P.S. Manu atbildi gaida lidz pirmdienai (mainišos vai nē)
P.S.S. Sorry par kļudām, latviešu nav mana dzimta valoda.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
munds

477 ziņas
PM
|
2008-08-29 22:08:50
Šito vajadzēja rakstīt pie tehniskajiem jautājumiem. 99. gada dīzelim nenāca ķēdes pievads sadalenei, tā kā tur nav ko uztraukties, bet dinamikai gan jābūt, pamēģini izbraukt ar citu tādu pašu auto, jutīsi atšķirību.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
austris

908 ziņas
PM
|
2008-08-29 23:08:31
Ja cilvēks neķer laukumu ,kurā sadaļā uzdot jautājumu ,tad iedomājos kādu džeri nopirks!!!!
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited
|
|
MDK

31 ziņas
PM
|
2008-08-30 10:08:43
austris"]Ja: "Nu viss, varat mani nošaut, esmu beigts cilvēks ja ?
Ceru kā moderātors parcels kur tam jabūt. Kas atteicas uz ķēdi, man veči Rumbula teica ka tur zobrati, bet es nekur neatradu
Džerus ar tādu dzinēju. Tapēc iedomājos ka tur ķēde nevis siksna.
Un vēl, es neesmu mehaniķis, tapēc jautāju šeit. Kad pirku VW līdzi bija cpečuks, un ļoti sakarīgs, bet liieta tāda ka viņš necieš amerikāņus un palidzēt man nevar.
Pirmais ko viņš teica, -pat nedoma !!! Ja tiešām, ja es pats ņemšu uz savu galvu, tād vel ne to iegadāšos.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
munds

477 ziņas
PM
|
2008-08-30 12:08:48
Ne ķēdi, ne zobratus no ārpuses neieraudzīsi, bet ķēde nāca tikai 96 un 97 gada dīzeļiem, pirms tam un līdz 2000gadam ir zobrati.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
garfilds182

560 ziņas
PM
|
2008-08-30 23:08:09
austris"]Ja: "Es beidzot esmu sapratis kāds mērglis ir Austris.Šadiem cilvēkiem aš prasās pa purnu.
Ja cilvēks ienāk pirmo reizi foruma un uzraksta savu ziņu kur nevajag un reiz jau noliek.Tu vispār apjēdz ko dari??Padomā ar galvu čalīt.Tas taču jūsu klubs.
Es jūsu vietā cilvēkam būtu palīdzējis,bet nē mēs viņu noliekam.
Par adminu.Tas jau sen nav manīts. Par dīzeli.Tam dīzelim ir jābūt zobratiem.Un viņam ir javelk normāli,protams nebūs viņš tev nekāds Ferrari.par nevilkšanu šeit forumā jau apspriedās cilvēki.Es ar iesaku izbraukt ar citu džeri pirms pērc šito.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006
Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2008-08-31 07:08:03
Puiši, lūdzu, bez kašķa. Kam kādreiz negadās brokastīs apēst kaut ko nelabu?
Par jaudas zušanu var paskatīties http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtopic.php?t=5916
http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... ight=jauda Daudz ko par motora un dažādu visai dārgu devēju darbību "nostučī" atgāzes, ja paskatās http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... light=csdd , liekas, to gadu labam dīzeļ-Voyager atgāzu koeficientam vajadzētu būt zem k=1,50. Tukšgaitā atgāzēm jau nu toč jābūt dzidrām (nejaukt ar kondensāta iztvaikošanu vēsā laikā, kas sākas pirmajā minūtē un ilgst vēl vairākas minūtes pēc iedarbināšanas).
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
MDK

31 ziņas
PM
|
2008-08-31 13:08:50
Ok, paldies par info, par padomiem.
Bet kā teiksim 3,3 viņi ir arī euro versija vai tikai Amerikas ?
Jo tas gaismas Amerikaņiem tiešām nekādas.
Kas ar salona filtru, aprakstos visur uzradīts ka tādiem nemaz nav iespējas
ielikt. Sludinajumos visur tas uzrādas.
Kondiška, pie mums absoluti visiem ir, skatos uz mobile.de, tur nevienam nav.
Teiksim manejām VW paver halbi vaļā uz uzreiz rezdi visas trubas, tur laikam atliek paļauties uz saimnieka vārdiem. Var būt Vācija par kondišku uzskata klimatu ?
Jo negribas nopirkt kaut kādu mēslu (nokautu auto) un noželot pec tam.
Par ritošo es īpaši neuztraucos, cik es sapratu ar to viss ok.
Elektronīka it kā arī ok, vienigāis kas tiešām mani satrauc, jauda.
Kaut ir nedaudz aizdomas ka rocenes trose nedaudz uzvilkta.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Lapas:
[1]
2
3
|