Forums » VoyagerClub forums » Re: Re:
| Re: ( 3081 ) | |
|
mims
|
2005-09-29 09:09:04 sorrrrrry, veči! :oops: sīs bija mans pats pirmais ziņojums un nezināju kas ko kā. var dzēst droši. 3.3 96 nav jauns, bet smuks, liels un vēl ceļotājs, un gāze arī ir |
|
dron
|
2005-10-03 10:10:00 Starp citu apsveicu ar Voyager iegādi!!! Pats diemžēl no finansu apsvērumiem pagaidām būšu gredzenu pavēlnieks (Audi).... :roll: 93 VOYAGER 2,5 TD |
|
dron
|
2005-10-03 10:10:38 Kas attiecas uz ziņojumu, nekās briesmīgs nav.. :!: Kas attiecas uz problēmu – jāpārbauda auto servī (piemēram Atlass auto, Vagonu 38 man liekas.. Man dīzelis, tapēc vairāk neko ieteikt nevāru, kam bendža domāju ieteiks vēl kādu... ), kur var pieslēgt pie diagnostikas, varbūt vienkārši devējs ir miris, vai nedod signālu – braukt jau var, bet jārēķinās, ka ABS visticamāk nestrādā (atslēgts). Un turpmāk pamēģiniet lietot meklēšanu – varbūt ka atbilstoša tēma jau ir izveidota un apspriesta.. :idea: 93 VOYAGER 2,5 TD |
| Lapas: [1] | |
Forums » VoyagerClub forums » Re: Re:
:wink:
Vienkārši negribas lai būtu ka iauto.lv, kur uz vienu normālo ieteikumu vēl 15 ar spamu (bet uz jums tas neaatiecas!