VOYAGER -- TUNING » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » VOYAGER -- TUNING

Lapas: [1] 2
VOYAGER -- TUNING ( 4987 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveicināti .Mēģināju sameklēt jūsu domas un veikumus tuning lietā bet nekādi neizdevās neko atrast.Tās bildītes sākumlapā ir labi bet par maz jo uztūnēt var arī iekšpusi .Pašlaik mani interesētu dubļu sargi un spārnu papildus izvirzījums virs riteņa.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Un pamāciet lūdzu čaiņiku kā jāieliek pareizi adreses man hiroglifi vien sanāk :oops: -Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Forbidden
You dont have permission to access /viewtopic.php on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.0.54 (Fedora) Server at forums.daripats.lv Port 80 :arrow: A man tur šitāds teksts parādijās :idea: :idea: :idea:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja vēlaties tekstam pievienot bildes, jārīkojas šādi:

1) Nofotografējam kāroto priekšmetu ar digitālo fotokameru vai telefonu (konkursam gan šāda bilde nederēs - publikācijai žurnālā nepieciešama vismaz 2 MegaPikseļu izšķirtspēja). Vai arī ieskanējam esošo fotogrāfiju.

2) Saglabājam attēlu kādā no interneta fotogrāfiju serveriem - piemēram foto.apollo.lv, foto.inbox.lv, www.fotki.lv vai www.bildez.lv

3) nokopējam fotogrāfijas interneta adresi (labais click uz bildes -> properties -> iezīmējam adresi -> copy )
4) iekopējam adresi forumā, iezīmējam to un nospiežam pogu </p><p>rezultātam vajadzētu izskatīties šādi:</p><p>[img]attēla%20adrese

tagus un attēla adresei sākumā un beigās var pierakstīt arī bez pogas spiešanas

Citi tagi:

tags un poga [b] - teksts boldā
tags un poga [i] - slīps teksts
tags un poga [u] - pasvītrots teksts

tags norāda teksta lielumu, bet tags krāsu. Visi tagi ir jānoslēdz ar , vai citu - atkarībā no sākuma taga.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM