Vai man vērts iestāties voyagerklubā? » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Vai man vērts iestāties voyagerklubā?

Lapas: [1]
Vai man vērts iestāties voyagerklubā? ( 2909 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tākš, esu ticis pie voyager, tātad formāli atbilstu kluba noteikumiem. Tomēr kā pataloģisks skopulis esmu pieradis izsvērt, kur tērēt naudu, kur ne.

Citāts no kluba mājaslapas:
"Iestājoties klubā jāmaksā biedru nauda Ls 30,- , turpmāk, Ls 25 gadā. Par to jūs saņemat auto reģistrācijas numura zīmes rāmīšus ar kluba uzrakstu, kluba uzlīmi, krūzīti ar kluba logo un atlaižu karti, kura dod iespēju iegādāties jaunas un lietotas rezerves daļas pie mūsu sadarbības partneriem ar atlaidēm (sk. lapu "Partneri") "

Tātad pa 30 Ls es dabūnu numura zīmes rāmīšus (nevajag, jo kaut kādi jau ir), krūzīti ar kluba logo (tas man patīk, taču priekš 30Ls padārgi) un atlaižu karti partneru servisos. Tieši manos iecienītajos (TC un ATLAS) gan nav uzrādīts atlaižu apjoms...
Labi saprotot, ka pa velti ir tikai siers peļu slazdā, tomēr gribētu uzzināt no kluba vadības/dalībniekiem, ko man dotu iestāšanās klubā. Ekskursijas -intresanti. Vai tur drīkst piedalīties tikai kluba biedri? Cik noprotu, katrai ekskursijai tiek vākta atsevišķa nauda (sk. maija ekskursija). Un kā jūtas nekomunikabls cilvēks pilnīgi svešā kompānijā, kaut arī visiem ir voyageri? Kur aiziet ikgadējā kluba biedranauda (krūzīti takš nedod katru gadu)? Piem. pa 25 Ls divreiz varu savu gimeni pabarot normālā ceļmalas krodziņā.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

Es tos 30 latus esmu atpelnījis ar uzviju TC motorā, kur man iedeva apmēram 100 latu atlaidi rezeves daļai (15%, bet vispār dod 10%)....

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]Un kā jūtas nekomunikabls cilvēks pilnīgi svešā kompānijā, kaut arī visiem ir voyageri? Kur aiziet ikgadējā kluba biedranauda (krūzīti takš nedod katru gadu)? Piem. pa 25 Ls divreiz varu savu gimeni pabarot normālā ceļmalas krodziņā."
Ja tev patiks mūsu kompānija, tad viss būs kārtībā, šķiet vojadžeristi nevienam nav likuši sajusties liekam un svešam!
Bet ja stājies klubā ar domu ,vai tik ar izliktajiem 25 ls gadā neiebraukšu mīnusos, tad varbūt tiešām labāk pabaro ģimeni !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Miltins

260 ziņas

PM

Bezmaksas sieru dabū tikai otrā pele :wink: Neviens neliedz atbraukt uz kluba tusiņu un apskatīties kas un kā. Ja patiks, laipni lūgti, ja nepatiks, nu pats vainīgs

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Tie paši ik mēneša ielūgumi ,sīkums bet patīkami! Tāpat tās ir izmaksas. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

kurmis"]Es: "
Eh, būtu es to ātrāk zinājis.. Pēcpirkšanas apkope (zobsiksna un visas eļļas) = divi gadi klubā bez maksas

austris"]Tie: "
Cik sapratu, ielūgumi tiek izsūtīti pa pastu. Ierosinājums - pāriet uz ielūgumu izsūtīšanu elektroniskā formā (gan mežus saudzēsim, gan izmaksas samazināsim).

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Daudzi nedzenā uti pa būlvāri un nav tikuši pie interneta,pa pastu tomēr ir sirsnīgāk un personīgāk. Jurim taisnība( Labāk pabaro ģimeni!)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Es jau sen buutu iestaajies makskjernieku klubinjaa,tikai makskjeri tur nedaavina un kur nu veel zivis!!!Turklaat naktii meedz buut auksts!!
Apmeeram taa?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » VoyagerClub forums » Vai man vērts iestāties voyagerklubā?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online