Web+Forums » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Web+Forums

Lapas: 1 [2] 3
Web+Forums ( 5374 )
juris

429 ziņas

PM

nu kaut ko mums tak vajadzētu darīt lietas labā. dikti jau mēs te neaktīvi.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tā pagrūtāk te "aktivizēt" šobrīd gribētos jau, bet posti smagi nāk un iet

Bet forumu vajag pacelt un palaist kaut kā. Skat, pat Dundurs aizgāja Te taču bija cilvēki, kas pieteicās izlīdzēt. Kāpēc tāda neatsaucība no lapas turētāju puses? Vai tie cilvēki par daudz $$ paprasīja?
Ja nevar, nesanāk neko darīt(paldies par Pērk/pārdod sadaļas iztīršanu no.... paši zināt kā)- varbūt patiešām var atlikt atpakaļ kā bija un izdalīt tās moderešēnas tiesības vairākiem, kas ienāk, tā izdzēš spamu?

Atbildēt uz šo ziņu
bumbieris

333 ziņas

PM

Nu vispār jau normāls cilvēks te nemaz ierakstīt neko nemāk. Bez uzrakstītā kopēšanas, paroles n-reižu arkārtošanas neko pierakstīt nevar.
Man arī tas jau sāk ZB!
Nu peļņu laikam nevienam forums nenes, vot i nolaists tāds.
Viens mans draugs tādos gadījumos saka:"Fanātisms pārgājis, profesionālismms nav iestājies."

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Bango

974 ziņas

PM

Bumbierīt tu nebūtu tik labs un neaizbrauktu uz Kr.Barona ielu un iegrieztos I.PASAULĒ lai paskaidrotu to visu viņiem,jo man arī ZB uz turieni braukāt un skaidrot un vel piedevām kad esmu tur,viss strādā un nekādu gļuku nav :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

bumbieris"]Nu: "

Pieliec ķeksīti lodziņā"ielogoties automātiski", tad nemet ārā.

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

bumbieris

333 ziņas

PM

To Bango.
Nu tad ko klusē kā partizāns tik ilgi. Sen varēji uzrakstīt kur broblēma. Ieliec infu kā ar tiem sliktajiem kontaktēties, vai kādā veidā viņiem par gļukiem skaidrot.
Nu tad protams loģiski, ka frāze par neiestājušos profesionālismu attiecas uz I.PASAULI, ja viņi ir foruma turētāji.
Bet lasīt gan iemācies! Mans niks rakstās nedaudz savādāk.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

Anonymous user

3652 ziņas

PM

bumbieris"]Bet: "
Nu, uztaisīja tevi bišķi "mīkstāku"... Vai tad aiz tam kreņķis jāķer?

Attiecībā uz I.PASAULI- viņi arī administrē forumu? Vai nav prātīgāk tikai īrēt vietu un turēt domēnu, bet ar administrēšanu lai zinošāki cilvēki nodarbojās?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Jurčiks"]
Pieliec:
"

Tu esi zelts it kā logošanās bija OK arī bez ķekša, bet ar ķeksi ir tā, kā tu saki. Kā cilvēks var postēt tagad

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » VoyagerClub forums » Web+Forums
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online