|
juris

429 ziņas
PM
|
2007-04-12 21:04:11
nu kaut ko mums tak vajadzētu darīt lietas labā. dikti jau mēs te neaktīvi.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-12 23:04:58
Tā pagrūtāk te "aktivizēt" šobrīd gribētos jau, bet posti smagi nāk un iet Bet forumu vajag pacelt un palaist kaut kā. Skat, pat Dundurs aizgāja Te taču bija cilvēki, kas pieteicās izlīdzēt. Kāpēc tāda neatsaucība no lapas turētāju puses? Vai tie cilvēki par daudz $$ paprasīja?
Ja nevar, nesanāk neko darīt(paldies par Pērk/pārdod sadaļas iztīršanu no.... paši zināt kā)- varbūt patiešām var atlikt atpakaļ kā bija un izdalīt tās moderešēnas tiesības vairākiem, kas ienāk, tā izdzēš spamu?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
bumbieris

333 ziņas
PM
|
2007-04-13 01:04:51
Nu vispār jau normāls cilvēks te nemaz ierakstīt neko nemāk. Bez uzrakstītā kopēšanas, paroles n-reižu arkārtošanas neko pierakstīt nevar.
Man arī tas jau sāk ZB!
Nu peļņu laikam nevienam forums nenes, vot i nolaists tāds.
Viens mans draugs tādos gadījumos saka:"Fanātisms pārgājis, profesionālismms nav iestājies."
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Bango

974 ziņas
PM
|
2007-04-13 07:04:32
Bumbierīt tu nebūtu tik labs un neaizbrauktu uz Kr.Barona ielu un iegrieztos I.PASAULĒ lai paskaidrotu to visu viņiem,jo man arī ZB uz turieni braukāt un skaidrot un vel piedevām kad esmu tur,viss strādā un nekādu gļuku nav :roll:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Jurčiks

445 ziņas
PM
|
2007-04-13 22:04:46
bumbieris"]Nu: "Pieliec ķeksīti lodziņā"ielogoties automātiski", tad nemet ārā.
Atbildēt uz šo ziņu
GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG
|
|
bumbieris

333 ziņas
PM
|
2007-04-14 22:04:35
To Bango.
Nu tad ko klusē kā partizāns tik ilgi. Sen varēji uzrakstīt kur broblēma. Ieliec infu kā ar tiem sliktajiem kontaktēties, vai kādā veidā viņiem par gļukiem skaidrot.
Nu tad protams loģiski, ka frāze par neiestājušos profesionālismu attiecas uz I.PASAULI, ja viņi ir foruma turētāji.
Bet lasīt gan iemācies! Mans niks rakstās nedaudz savādāk.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-14 23:04:46
bumbieris"]Bet: "
Nu, uztaisīja tevi bišķi "mīkstāku"... Vai tad aiz tam kreņķis jāķer? Attiecībā uz I.PASAULI- viņi arī administrē forumu? Vai nav prātīgāk tikai īrēt vietu un turēt domēnu, bet ar administrēšanu lai zinošāki cilvēki nodarbojās?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Anonymous user

3652 ziņas
PM
|
2007-04-14 23:04:58
Jurčiks"]
Pieliec: "Tu esi zelts it kā logošanās bija OK arī bez ķekša, bet ar ķeksi ir tā, kā tu saki. Kā cilvēks var postēt tagad
Atbildēt uz šo ziņu
|