Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem. » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem.

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7
Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem. ( 14569 )
austris

908 ziņas

PM

Raksti konkrēti kāda ir ideja. Mums nav vadība ,Jānis ir prezidents kurš uzaicina kluba biedrus ekskursijā ,tusiņā vai vel kādā citā afērā un mēs paši izlemjam vai tas mūs interesē ,vai mēs piedalamies vai nē.Tā kā voyageristi ir super aktīvi ,ja redzēsim pasākumam jēgu protams piedalīsimies. Lai mums visiem izdodas!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Domāju ka vajag bloķēt ceļus tā mēs vairāk pievērsīsim sev uzmanību .

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja ari tagad nedarisim neko kas bus nākošais nodoklis no valsts puses kad viņiem atkal budžeta nauda pietrūks ,uzliks papildus samaksu tiem kas staiga ar lielāku kurpju izmēru kā 42 izmērs.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

V8-piedāvātai risinājums ir pareizs,tā tās lietas kārtojas,ko mēs lielo litru izmantotāji varam darīt lietas labā?

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

bumbieris

333 ziņas

PM

V8 ceļš laikam pareizāks. Ja būs lielā vēstule un tas nepalīdz, tad to var pastiprināt ar piketu vai kutības bloķēšanu, sliktākā gadījumā.
Es piedalos.

Atbildēt uz šo ziņu

PLYMOUTH VOYAGER 92 3.0

V8

91 ziņas

PM

kas var uzlikt parakstu no voyagerkluba un zīmogu?
t.29207337

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kautā galīgi kūtri vojadzeristi ir uz kautkadām darbībām pret nodokli :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu
aicis

64 ziņas

PM

cipis76"]Kautā: "

Man žēl ka es vairs nevaru piedalīties Jūsu aktivitātēs,jo man vairs nav džeris ! Bet es pilnībā piekrītu šai akcijai un esu kopā ar Jums. Es domāju ka Voyageristi varētu pievērst uzmanību un tas ir jādara !
Uz priekšu, mēs esam LABĀKIE !!!
Ar cieņu ,aicis Liepāja .

Atbildēt uz šo ziņu

Aicis

Lapas: 1 [2] 3 4 5 6 7

Forums » VoyagerClub forums » Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online