Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem. » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem.

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem. ( 14574 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Vajadzeetu tik kaadus asus tekstus ko liimeet uz auto.Varbuut kaadam ir labas idejas???? :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

kalmaars66"]Vajadzeetu: "

uz stikla: Man iekšpusē labāk, kā jums ārpusē!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Neee,??NU ko taadu sakaraa ar lieliem nodokljiem,un kaadam augshgalaa ar mazu KRAANU..........????

Atbildēt uz šo ziņu
Bango

974 ziņas

PM

Veči rupju gan neko nevajag,tomēr būsim zolidi,uzrakstīsim ka negribam braukt ar leišu numuriem,ford KA tas arī labais,es personīgi uzīmēšu getcu ar bērnu grozu uz jumta,pacentīšos savu auto izdaiļot,vel kādu karikatūriņu piekāršu kādam vecajam voitim ka tas esot luksus auto,šodien iemetu 400.ielūgumus domāju,ka bariņš būs iespaidīgs,rīt izziņošu visiem TV un preses medijiem,kaut vai vakar bij otrais lasījums,kur valdība palikusi maigāka,bet mēģināts nav zaudēts,varbūt minivēniem tomēr atceļ to nodokli,tomēr ģimenes auto.Nu piektdien domāju pie desu cepšanas būs ko parunāt :roll:Ceru ka pasākumos norisi visi ir izlasījuši,kruta jau būtu mola augšējā stāvā savākties,bet ar bagāžniekiem un rācijas antenām netiks augšā,ko jūs sakat pa šo ideju :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Tipa tavo----(4 FORD KA=1 VOYAGER)???KAA CELJOT MANAI GJIMENEI???

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Idēja laba! Būšu noteiktaja laikā un vietā.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

:| Ļoti jau nu nesmuki un nesolidāri Voyageri

Bango"]varbūt: " Latvijā bez Craysler ar lieliem motoriem, (man piem. 4,4 litri) ir vēl dažas auto markas, piemēram BMW, arī es braucu ar ģimeni, tikai atšķirībā no Jums, man patīk braukt ātri. Laba doma būtu piesaistīt arī citus Latvijas iedzīvotājus, kurus aizskāris ši likuma projekts. Tad varētu visi pulcēties Rumbulas lidlaukā, nevis mazajā "Mola" stāvvietā. Bet, vienalga, lai Jums izdodas!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Manuprāt, tieši lielajiem Bembjiem NEvajadzētu apstiprināt šo nodokli. Tādi Vojageri ar savām kuplajām ģimenēm mums, normāliem braucējiem, tikai traucē pārvietoties.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » VoyagerClub forums » Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online