Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem. » VoyagerClub forums

Forums » VoyagerClub forums » Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem.

Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7
Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem. ( 14571 )
Zuris

1249 ziņas

PM

Man tāda doma ,ka vajadzētu noorganizēt kādu protesta akciju-piketu,vai ko tamlīdzīgu protestējot pret jauno litrāžas nodokli autiņiem.varbūt,ka spējam izkarot izņēmumu miniveniem-galu galā ģimenes mašīna.Varētu vienas ekskursijas vietā piketēt,vai uztaisīt kārtīgu sastrēgumu Rīgā.Ja stāvēsim klusu,tad spēsim tik maksāt nodokļus .kādas idejas pārējiem?

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Bango

974 ziņas

PM

Pilnīgi piekrītu!!!Kad un kur taisam :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

Laba doma !
Tas ir uzbraukums kārtīgām, kuplām Latviešu ģimenēm, kurām nepietiek ar golfiņuun tam līdzīgiem ērmiem.
Mūs tāč ir daudz un mēs varētu sarīkot iespaidīgu akciju,var būt pat oficiālu un saskaņotu ar instancēm,vai arī kā savadāk, jebkurā gadījumā varētu piesaistīt uzmanību !

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

austris

908 ziņas

PM

Es 100% piedalos!!! Kārtējais valdības murgs.Dabūsim braukt ar Leišu nummuriem. :evil:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

wizard

654 ziņas

PM

Esmu par streiku!!!
Pilnīgi piekritu!
Pietiek slaucīt tautu!
Nodokļus maksājam, bet ceļu, ka nebija, tā ari nav! Un kamēr klusēsim ari nebūs! Tikai virzieni uzradīti.
Varbūt, beidzot pietiek tik neatbildīgi tērēt valsts naudu uz visādiem mums – pilsoņiem un „nepilsoņiem” nevajadzīgiem projektiem, kuri ļauj dažiem korumpētiem slāņiem piebāzt savas mākas ar valsts naudu?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pilnigi piekritu protesta akcijai ,sākuma varetu savakties liels daudzums auto kas ir lielaki par 3 litri un pabraukaties pa Rigas ielam .Diez vai patiktu ja paris simtu masinu kolona rinkotu pa Rigu ,ja ar to bus par maz noblokesim paris ielas Riga . Es domaju ka uz akciju atsauksme butu liela tikai vajag kadu kas piesaka oficialu streiku ,tas ir organizetaju

Atbildēt uz šo ziņu
Miltins

260 ziņas

PM

Piedalos! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu
V8

91 ziņas

PM

pag...ar streiku nekas nesanāks...ir cita ideja un lūdzam atbalstu

Pašlaik tiek gatavota tirgotāju un auto klubu kopīga atklāta vēstule Finašu ministrijai, Saiemai un Valsts kasei, kā arī visiem masu medijiem

Lūdzu Jūsu kluba vadību sazināties ar mani t.29207337
Jūsu Jānis vispār nav sazvanāms

Pašlaiks jau pietekušies 12 atbalstītāji

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5 6 7

Forums » VoyagerClub forums » Protesta akcija-nost ar jaunajiem auto nodokļiem miniveniem.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online