R18 riepu izmeri? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » R18 riepu izmeri?

Lapas: 1 2 [3] 4 5
R18 riepu izmeri? ( 7937 )
GIN

191 ziņas

PM

uzliku 225x45

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI

GIN

191 ziņas

PM

Nu vēl tepat pa Ventspili tik esmu vizinājies , ceļi te labi bedres nav, nezinu kā būs kad braukšu uz Rīgu vai kādā citā izbraucienā piem Jelgava

Atbildēt uz šo ziņu

2.8 CRD 2005/audi 80 B4 1.9TDI

Anonymous user

3652 ziņas

PM

U menja stojat 235x50x18 . Vpolne normalno po dorogam dazhe zimoj. Pravda paru raz bili cto pri polnoj zagruzke mashini pri krajnih polozhenijah rulja rezina sleghka terla po kuzovu.

Atbildēt uz šo ziņu
pekina

43 ziņas

PM

Trakulis
Man uz Audi A4 Avanta stāvēja ideāli 18" diski ar 225/45 gumiju, pēc vienas sezonas braukājot pa samērā labu ceļu un ne reizi neiebraucot nevienā nopietnā bedrē, mani diski bija metami ārā
Pilnīgi visi diski bija deformēti. Uz balansēšanas iekārtas bija novērojams vistīrākais "astotnieks", ko tautā pazīst pēc velosipēdu sadauzītajiem diskiem

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Pirms likt nestandarta riepas, vajadzētu pārbaudīt arī savus KASKO apdrošināšanas noteikumus (ja vien tādi ir). Piemēram, Baltai http://www.balta.lv/upload_file/noteiku ... -01-02.pdf
6.1 Apdrošināšana nenodrošina atlīdzību par zaudējumiem kas radušies:
6.1.2.1 Braucot (pārvietojoties) ar transportlīdzekli, kurš nokomplektēts ar riepām, kas neatbilst rūpnīcas izgatavotājas vai ceļu satiksmes noteikumu prasībām.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

A ja es savam voyagerim uzliktu 2000.gada Limiteda hromētos diskus.man kasko segs bojājumus?A vispār es šos diskus varu likt savam voyager.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Par diskiem nav nekas teikts. Galvenais, lai riepu izmērs būtu tāds kā noteikts tehniskajā dokumentācijā. Manējam vismaz "bļitka" ar riepu izmēriem piestiprināti arī durvju ailē.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja gribi, lai KASKO sedz - brauc uz kantori pie viņiem ar čekiem, uzrādi un saki, ka gribi viņus apdrošināt. Vienīgi pac KASKO paliks dārgāks... :?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » R18 riepu izmeri?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online