Par sertifikāciju.... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Par sertifikāciju....

Lapas: [1]
Par sertifikāciju.... ( 1886 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki!
Nupat nopirku T&C LXI 2001. gada, jāsāk kārtot sertifikācija esmu apzvanījusi vairākas firmas, kas kārto sertifikāciju, dārgākais ir 1200 eur un pārējās 2 prasa 1000 eur, bez lukturiem.
Varbūt ir vēl kāda iestāde, kas taisa sertifikāciju lētāk un kur varētu iznomāt lukturus uz tehnisko?
Paldies par informāciju!

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

par sertifikāciju uzprasi atim8, viņš kā reizi nesen kārtoja http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtopic.php?t=1217&highlight=&sid=944927ceb0db8999d395c7b5141abb63
par lukturiem... Tu domā katru gadu čakarēties ar to mainīšanu? un kad gribēsi pārdot, tad piercējam iesmērēsi ar usa lukturiem(stipri šaubos, ka atcels tuvāko gadu laika šos debīlos noteikumus). es kāreizi pašlaik nopirku jaunus lukturus no TCmotors. šie iedeva 15% atlaidi, jo man ir voyagercluba karte! tas ir, 100 lati. pirkums man izmaksāja ap 535 latiem.[/b]

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

es jau saprotu, bet katru gadu ņemt nost un likt, un atkal ņemt nost un likt klāt... iauto portālā viens kaut ko pieminēja par maiņas kantori.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man viens paziņa šitā ar lukturiem izdarījās un nav problēmu. Viņš tik pirka mašīnu pirms gada un jau gatavu, un arī tik uz apskati ielika Eiropas lukturus, viņam tas pārdevējs ielika, tā kā es gribētu ko līdzīgu dabūt, man žēl naudas priekš jauniem lukturiem, jo šitie paši labi un reāli tik uz apskati vajadzīgi!!! :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Par sertifikāciju....
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online