auto audio!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » auto audio!!!

Lapas: 1 [2] 3
auto audio!!! ( 5658 )
wizard

654 ziņas

PM

Parbaudi akustiskus vadus. Skaļruņu komutācija k-kur ir nepareiza.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

tepat Sigulda uzgaaju paareju 15 Ls un vadu paareja 7 Ls cipars normaals laikam jaanem ciet,cik noprotu taada izmeera magji atrast ir bezceris.

Atbildēt uz šo ziņu
gintss

22 ziņas

PM

Man gan liekas,ka oriģinālais izskatās labāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 92 3.3
Cherokee 88 4.0
Explorer92 4.0
New Yorker95 3.5

Miltins

260 ziņas

PM

gintss"]Man: "

Vai tad kāds maina aparatūru tikai skata pēc?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ja originaalajam vareetu normaali piesleegt chendzeru,es padomaatu. varbuut ir idejas par pashu magji,jo negribas lai tas paaraak izceljas,(ar visaadaam tur kraasainaam lampinjaaam,displejiem u.t.t)

Atbildēt uz šo ziņu
Jurčiks

445 ziņas

PM

[quote]Skan labāk nekā orģinālais, pastiprinātājs darbojas, pulksteni rāda, nav jālauza galva par kodiem
"
Kadi tev skaļruņi, "INFINITI" ?, cik saprotu starp maģi un skaļruņiem ir kaut kāds pastiprinātājs, tam nevajadzēja atsevišķi pievilkt barošanu ?

Atbildēt uz šo ziņu

GRAND VOYAGER LIMITED 3,3 '07 LPG

Miltins

260 ziņas

PM

Skaļruņi ir " Infiniti" pēc skaita 8. No atskaņotāja skan skaļruņi kas ir priekšā panelī un pīkstuļi aizmugurē. Caur pastiprinātāju skan basi durvīs un vidi sānos aizmugurē. Nekādus papildus vadus nevilku, tikai tos kas ir redzami uz foto. Lai gan veikalā teica ka kontakti paši nocentrēsies, nācās pačakarēties kamēr viņus saspraudu.

Atbildēt uz šo ziņu
roliss

181 ziņas

PM

Ja gadījumā kādam ir interese varu notirgot paāreju voyagerim izlaiduma gads no 2001 uz augšu,nelietota,cena Ls 13
Rīt varu aizvest uz Rīgu.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » auto audio!!!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online