Probēmas ar pečku » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Probēmas ar pečku

Lapas: [1]
Probēmas ar pečku ( 2384 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sveiki! Manējam aparātam ir klimata kontrole (2002.g. 3,3l). Pāris dienas pēc iegādes braukāju un nezināju bēdas. Šodien iedarbinot autiņu sāka čakarēties pečka, pareizāk sakot ventilātors, kurs neskatoties uz manām pūlēm un manipulācijām ar regulatoru - darbojās uz pilniem apgriezieniem. Arī poga PWR atteicās pildīt funkcijas un kad es mēģināju pečku ar to vispār atslēgt, tad tas ventilātors nedz kāpēc sāka pūst gaisu ar vēl lielāku jaudu :shock: Galīgi neko nesaprotu. Vai kāds ir bijis saskāries ar tādiem gļukiem? kāds varētu būt risinājums situācijas uzlabošanai? Es dzirdēju, ka šiem aparātiem elektronika šad un tad dzīvo savu dzīvi, bet... :?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

http://www.bildez.lv/bildes/grimme/autokompis/orig/1170076082.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Zuris

1249 ziņas

PM

vienkāršāk būs nomainīt uz auto,kuram ir klima

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

juris

429 ziņas

PM

bet vispār man ar tādu vajag. jo gribu ielikt elektronisko klimatkontroli. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Zuris

1249 ziņas

PM

kurmi,paguvi jau noskrūvēt un nobildēt?

Atbildēt uz šo ziņu

Zuris

1249 ziņas

PM

ir nobeidzies elektroniskais ventilatora regulators ,izskatās 3sērkoku kastīšu lielumā ar alumīnija radiatoriņu tranzistoru dzesēšanai ,atrodas aiz bardačoka,ir noštekerējams nost.

Atbildēt uz šo ziņu

juris

429 ziņas

PM

nav tik traki. shēmu izpētīju. jāpārliek tik vadi. no ASV dabūšu visu priekšējo paneli. jādabū tikai šis verķis.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Liels Paldies! Vai kāds var pateikt pa cik apmērām mans maciņš paliks vieglāks, iegādājoties šadu bloku un kur vislabāk to meklēt (pasūtīt)? :?:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Probēmas ar pečku
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online