Lēkā ātrumi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lēkā ātrumi

Lapas: [1]
Lēkā ātrumi ( 2190 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ir tāda lieta, ka tikko nomainīja kārbai eļļu, pirmās 3 dienas viss ok, bet tagad sāka mest ārā no robiem, sākumā tikai no 4 uz 3, bet tagad jau raustās pie visiem. mēģinu liet klāt to eļļu, ko meistars līdzi iedeva, jo itkā līmenis tāds pazems (neko daudz gan no tā nerubīju). nu jau 0,3l ielieti, rezultāta nav.

CV 90, 3.0

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Uzmanies! Eļļas līmeni APK jāpārbauda pie rūcoša motora! Aukstai kārbai eļļai jābūt starp atzīmēm "Cold"- siltai, starp atzīmēm "Hot".
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

aha, nu tad tik daudz itkā būtu skaidrs (man to daudz sarežģītāk skaidroja..)
ja ne eļļa, ir idejas, ar ko vēl tas skaidrojams un varbūt kāds var ieteikt, kur to lietu cilvēcīgi var pārbaudīt/salabot..

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nea, līmenis ir ok, bet izmaiņu nav. ja brauc kā katafalks, viss čikeniekā, bet tikko uzspiež nedaudz aktīvāk, tā atkal sāk pārlekt uz zemāku ātrumu un atpakaļ, tāds saraustīts kickdowns..

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Pārbaudi vel ātruma devēju štekerus, kārbas sānā (primāras un sekundāras).
Ja tur vis ir čikeniekā, tad jāgriežas kādā servisa, lai pārprogrammētu vadības bloku.(RAAP, Viktors Jelgavas 8, vai kur citur, kur remontē automātus)

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Valtiņš"]ir: "

Nu kā ta beidzās ar to ātrumu lēkāšanu? :?:
Uzraxti tač, lai citi arī zin..! :idea:
Savādāk jautāt jautā visi, bet problēmas atrisinājumu neviens nevar uzcept!!! :?

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

nu tad finālā sanāca tā:

raap džeks ilgi brauca un gāzēja, beigās pateica, ka ar maziem remontiņiem neiztikt, un ka tas varētu būt pa dārgo, un lika manīt, lai braucu meklēt palīdzību citur.

jelgavas 8 krievu tautības meistars izbrauca līkumu un pateica, ka ar kārbu viss kārtībā, lai pārbaudu motoru (man tāds diezgan sūdīgā stāvoklī jau no pirkšanas). viss, ko es izdarīju-notīrīju sadalītājam visus kontaktus, pielēju eļļu (bija pie add cauruma) un piegāzu kaut kādu no smoke par 2 ls un iet kā nelabais viss strādā čotka (ar ātrumiem).

nu nav man tās pieredzes vēl :roll:

vismaz prieks, ka ar kārbu nekas slikts nav noticis, kaut gan motors gan būs pamatīgi jāpārlasa, klab visos galos un raustās vienalga, bet tas jau ir cits stāsts.

paldies par ieteikumiem

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Lēkā ātrumi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online