pie 100 km/h vibrē » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » pie 100 km/h vibrē

Lapas: 1 [2]
pie 100 km/h vibrē ( 3732 )
sando2008

186 ziņas

PM

Kāda riepa neķīlē? Patēriņš degvielas nav pieaudzis ?

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Degvielas patēriņš nav pieaudzis, bet tā problēma man ir jau kopš auto iegādes, gandrīz gadu atpakaļ. Vienkārši tagad esmu ticis ar svarīgākām lietām galā un var skatīties kas nākamais sarakstā.
Es nezinu kādam ir jābūt patēriņam. Man uz lielceļa ir 8.1 ja braucu daudz maz konstanti kādus 100km.
Itkā neilgi pēc iegādes bija izdevies dabūt 7.8 bet tas varbūt sakritība ar vēju aizmugurē un neatceros vai tikpat cilvēku bija auto.
Riepas neķīlē. Lai gan viena no priekšējām nav pārbaudīta. Bet nu diski nav ļoti karsti.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Raimisss

6 ziņas

PM

balansēšana var būt pie vainas, uzsista riepa (disks). Ir gadījusies līdzīga liksta, beigās atradu pusass iekšējo granātu beigtu

Atbildēt uz šo ziņu

2000.g grand voyager 3.3l benzins/gas

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Izrādās tur ir iekšējais un ārējais, vai pastāv kāda diagnostika viņiem?
Pagaidām braukšu kamēr kļūs sliktāk. Lasīju ka daudziem ir tā ka paātrinoties ir jūtama vibrācija, man pagaidām tā nav. Kad sāks parādīties domāšu par nomaiņu.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » pie 100 km/h vibrē
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online