nedienas ar bremzem » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » nedienas ar bremzem

Lapas: [1]
nedienas ar bremzem ( 3095 )
BRALIS

55 ziņas

PM

Varbut varat palīdzēt ar informāciju?
Viss sākās ar to ka savu darbu beidza mana busiņa (grand Voyager 3,3 95 )aizmugurējais bremžu cilindrītis. Sāka tecēt. To nomainīju un atgaisoju bremzes. Divas dienas viss bija OK, bet tad nez kāpēc priekšējās bremzes pašas sāka bremzēt - respektīvi vienreiz nobremzēju un atlaidu pedāli, bet tās tikai turpina spiest un beigās noķīlē riteņus tā ka zili dūmi. Labi ka neaizdegās! Biju neziņā. Pastāvēju uz ielas pakasīju pakausi kamēr tās bremzes atdzies. Pēc tam pieteicu servisu, kur mani varēja pieņemt pēc nedēļas. ironija tāda, ka visu nedēļu un vēl dažas dienas nobraucu bez problēmām. Tad nu tagad atkal paņēma nobloķēja man tās bremzes. Sarunāju evakuātoru, lai ved ar visu problēmu tā teikt "fakt na ļico" pie gudrajiem. protams ka tas buss pa ceļam bija atdzisis un no evakuātora mierīgi noripoja. Lieta tāda ka servisā (Atlas Motors) neko gudru nepateica, jo ar tādu lietu esmu pirmais. Pēc nedēļas gaidišanas rindā viņi man ieteica sākt ar cilindrīšu maiņu suportos, kuri atkal jāgaida divas nedēļas. Lēts prieks tas nav, tā ka varbūt ir kādas citas idejas.
Jau iepriekš saku lielu paldies, jo bez busa dzīve ir ierobežota.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Durango 2000 (kādreiz bija lielais ceļotājs kopš 1995 gada)

jungle

69 ziņas

PM

man reizem gadas kas lidzigs- tikai mazliet uzspiezot bremzi sak sradat abs un bloke ritenus- koroce bardaks, bet tapat meisteram nav ko paradit, jo pec tris cetram bremzesanam pariet. bet meistara ideja ir ka vainigs var but abs nagnetatelnij klapan vai abs smadzenes.
par suportiem un to mainu-manas domas ka dargs razvods. tomer neapstridu vajadzibu vinus nonemt, apskatit vai nav beigtas manzetes novertet ka staiga cilindri un varbut pietiktu ar piem kolodku celinu tirisanu.

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

BRALIS

55 ziņas

PM

Paldies! Prieks ka vismaz vienam ir kaut kas tāds atgadījies, jo servisā vēl jo projām kasa pakausi.
Izņēmu to vāģi no servisa un šodien pats pieķēros tam klāt. Izjaucu galveno bremžu cilindru un tur divas piebriedušas manžetes salocījušās tā, ka spiedienu tik pumpe iekša un ara nedod. Līdz ar to vienā jaukā brīdī bremzes nobloķējas. Manzetes ar tāds prieks, kas jāpasūta un remkomplekts maksajot ap 40 ls. varbut kads zina kur manzetes var dabut par sapratigu cenu. varbut kādā manžetu vceikali ir.

Atbildēt uz šo ziņu

jungle

69 ziņas

PM

ja nu man laikam ir cita kaite, jo masina pati bremze stiprak neka es to velos (dazreiz)- no turienes ari sec ka hidraulika vai elektronika, bet runajot par manzetem- ir kadi gumijas izstradajumu veikali prieks auto piem uz viadukta par dzelzcelu pie arkadijas parka (nu tur 10 dzimbulis iet). tikai janem lidz vecas tad varbut var piemeklet. bet vai nebutu sapratigs risinajums b/u cilindrs? vienigi laikam vajag izskalot sistemu- laikam ne pa velti uzbrieda- kaut kas ne tas trapijis ieksa bus

Atbildēt uz šo ziņu

GR. VOYAGER 3.3 AWD 94 +GAZE

Dudziks2120

55 ziņas

PM

Un visspār!Bremžu sistēmā pēc tehniskiem noteikumiem bremžu šķidrums ir jāmaina 1-reiz gadā,bet ne pieliet līdz līmenim. Un dzesēšanas sistēmā tosolu jāmaina vienu reizi divos gados. Jo kā Dod tā tosolam pazūd viņu īpašības.

Atbildēt uz šo ziņu

Dudziks Ch.voy. 94.g 2.5L Benz-Gāz

BRALIS

55 ziņas

PM

Nu paldies kungiem! Man jau ar tā doma par lietotu neliek mieru, bet tā jau tāda šaubīga būšana. Tomēr var jau gadīties ka nopērk un viss kārtībā. Mēģināts jau nav zaudēts. Uzlikšu lietotu un tad meklēšu manžetes. Ar busu tak vajag braukt nevis tam ļaut skaisti sētā stāvēt.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » nedienas ar bremzem
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online