salona lampinja, laagas un seedeklji » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » salona lampinja, laagas un seedeklji

Lapas: [1]
salona lampinja, laagas un seedeklji ( 2263 )
yanjux

55 ziņas

PM

Interesee shaadas lietas - CGV 96 :

1. Kuraa vietaa iznaak aaraa vads no salona lampinjas. Paarbaudiiju - nepienaak nemaz straava uz pashu lampinju, taapeec, droshi vien, ir probleema vai nu sleedzii vai vados. Vai tas vads iznaak laukaa tur uz to sleedzi panelii un vads iet zem griestu obshivkas ?

2. Laagas. Vai vinjaam ir jaabuut nedaudz ieliektaam ar galiem uz augshu ? Savaadaa vinjas ir taadas ... nu taadas, gandriiz, pilniigi taisnas.

3. Seedeklji. Videejaa rindaa ir seedeklis ar 3 vietaam. Kopeejaam. Aizmuguree nav vispaar. Un sanaak taa, ka lai normaali seedeetu tahjaa seedeklii ir jaabuut pundurim, jo nav praktiski vietas, kur likt kaajas. Aizmuguree, laikam, ir bijusi paredzeeta kravas telpas vieta, jo aiz videejaa kreesla ir rezhgjis uztaisiits. Vai buus vienkaarshi to kreeslu paarlikt uz pashu aizmuguri un vai tas vispaar ir iespeejams. Jo man domaat, tad tas kreesls tur origjinaali nav bijis paredzeets.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikas auto rezerves daļas. Labas cenas, piegēde pa visu Eiropu! PM

juris

429 ziņas

PM

2. lāgas nevar būt taisnas
3. tas beņķis tak ir no trešās rindas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu ja, pārliec to beņķi atpakaļ trešajā rindā un būs sajūta ka sēdi limuzīnā

Atbildēt uz šo ziņu
Ilze

62 ziņas

PM

A man arī tās lāgas ir taisnas (tukšam). Tad sanāk ka jāmaina???
Sēdeklis ir no 3 rindas,to pārlikt 3 min. jautājums.

Atbildēt uz šo ziņu
Ilze

62 ziņas

PM

P.S. Neaizmirsti vel ķēdi motoram nomainīt,ja nezini kad tā mainīta!!!

Atbildēt uz šo ziņu
yanjux

55 ziņas

PM

Aivareens"]P.S.: "

hmm. luuk sho es veeleejos izdariit, bet nevaru atrast nevienu manuaali diizelim. un arii nezinu vai var nomainiit kjeedi neizceljot motoru. jo, piemeeram, pie siksnaam ir diezgan pagruuti tikt klaat. aptuveni nevareetu kaads pastaastiit, kaa pareizaak tur tikt klaatu, lai es daudz neziileetu.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikas auto rezerves daļas. Labas cenas, piegēde pa visu Eiropu! PM

austris

908 ziņas

PM

Kkeedi var nomainiit palaizzot motora priekssu uz leju. Probleemas saaksies skruuveejot skriemellus vallaa. Varbuu labaak lai nomaina kaads kas to ir darijis. Jo viegli nav.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » salona lampinja, laagas un seedeklji
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online