Eļļas spiediens, tukšgaitā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas spiediens, tukšgaitā

Lapas: 1 [2] 3
Eļļas spiediens, tukšgaitā ( 5595 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
antons23

54 ziņas

PM

Sveicināti.
Man tas pats- pēc eļļas nomaiņas. Krustojumā, kad apgriezieni nokrītas uz 600. TC 3,8 2000.g., nobraukums 200 000 jūdzes. Eļļa tā pati, kas visu laiku: 5w40.
Kā beidzās šis gadījums?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Cik ir normāli tukšgaitas apgriezieni 3.8l motoram?
Vai 600 nav nedaudz par maz? Mazi apgriezieni arī var būt cēlonis zemam eļļas spiedienam.

Eļļa tā pati būtu, ja tā būtu viena ražotāja tās pašas markas. Kas eļļu ražojis?

Atbildēt uz šo ziņu
antons23

54 ziņas

PM

Eļļa no tās pašas mucas un piegādātāja, bet noskaidrošu, visādam gadījumam. Ar apgriezieniem- varētu būt, ka stāvot ar nospiestu bremzi nedaudz par mazu, bet man ir tipisks lietotāja arguments- iepriekš tā nebija
Iegāzu XADO Revitalizator 1 stage, sliktāk jau nebūs. Pēc 1500 km atskaitīšos, kas mainījies.

Atbildēt uz šo ziņu
Dimitil

652 ziņas

PM

Man tikko bija tāda bēda ar eļļas spiedienu. No sākuma man iegāza eļļas iebiezinātāju. Bet tukšgaitā lampiņa turpināja degt. Tad kādu dienu nācās pabraukt pa šoseju tālāku gabalu, eļļas spiediena lampiņa iedegās un nedzisa pat pie 4000 apg. Tad es nomainīju spiediena datčiku un viss pargāja!!

Atbildēt uz šo ziņu
antons23

54 ziņas

PM

Laikam loģiskākais būtu izmērīt spiedienu ar mehānisko manometru, bet nezinu kur |derevņā| tuvākajā apkārtnē meklēt. Būs jāpameklē.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tas jautājums par eļļu bija nedaudz provokatīvs. Gadījumos, ja auto īpašnieks uzreiz nevar nosaukt precīzus parametrus, tur var būt ieliets da jebkas.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

jeb kura gadijuma 600 apgriezieni ir par maz, jamekele kapec ir tik mazi apgriezieni.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas spiediens, tukšgaitā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online