Eļļas spiediens, tukšgaitā » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas spiediens, tukšgaitā

Lapas: [1] 2 3
Eļļas spiediens, tukšgaitā ( 5592 )
aigarsprei

36 ziņas

PM

Pēdējā laikā maisoties pa sastrēgumiem, parādījās nepatīkams sindroms, stāvot pie krustojumiem, sāk mirgot eļļas spiediena lampiņa, bet tas tikai pēc kādām 30 min pa centra sastrēgumiem, pie tam apgriezieni 600-700, eļļa laba sintētika (drīz būs jāmaina). Siediena datčiku nomainīju. Bija versija kranti motoram :cry: nobraukums 115 K jūdzes. Vai ir kādi ieteikumi ?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler GV 02 3.3L +gāze

juris

429 ziņas

PM

pieslēdz eļļas pulksteni un tad redzēs, kas un kā. bet domājams, ka eļļas pumpīts gļuko.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

aigarsprei

36 ziņas

PM

nja bija tāda doma bet servisā nebija manometram uzgaļa, būs jāaizbrauc uz biķerniekiem. Meistars kaut ko runāja par labām eļļām kas izskalojot eļļošanas sistēmu kā rezultātā... parādās noplūdes un spiediens zūd, pie sadalenes :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

juris

429 ziņas

PM

nu nav tas motors tik vecs, lai no viņa kaut ko tur skalotu, pie tam ar eļļu. ja nu vienīgi pirms tam kaut kādi sūdi nav gāzti iekšā. bet nu, vienalga. var jau arī bik "biezāku" eļļu ieliet. bet es domāju, ka tomēr sūknītis iet "pensijā"

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Andris

40 ziņas

PM

Man bija līdzīga vaina.Uzliku jaunu datčiku un viss OK.
Vai Tu liki jaunu?

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GR.CARAVAN 3,3 2000.g.

juris

429 ziņas

PM

Ogrē , voyager servisā nevar?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

aigarsprei

36 ziņas

PM

Ogrē jau varēti, bet es Rīgā..., a darbs tur 5 min, ja lielākas lietas tad jā

Atbildēt uz šo ziņu

aigarsprei

36 ziņas

PM

Namainīju gan, nekas diži nemainījās, pēdējās divas dienas tādi joki nav bijuši, bet kļuvis aukstāks arī... kaut gan pēc 20 minūšu mīcīšanās nez vai ir starpība ... Biķerniekos diagnostika pēc kādas 1.5 nedēļas :evil: , vai kāds var ieteikt kur eļļas spiedienu pārbaudīt, manometri jau visiem ir bet uzgaļu nav ..

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Eļļas spiediens, tukšgaitā
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online