dizelis noslāpst un nelec » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dizelis noslāpst un nelec

Lapas: 1 [2] 3
dizelis noslāpst un nelec ( 5021 )
Anonymous user

3652 ziņas

PM

ka tik vaina nau kaut kur strāvā,varbūt kāds relejs čakarē smadzeni?Kur varētu meklēt kādu info par dīzeļa elektoshēmu?

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

nu nezinu... ja jau var iedarbināt bik ievelkot, tad jau ar "mehāniskajām "daļām ir kārtībā....

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

juris

429 ziņas

PM

vot to es ar nesaprotu- kāpēc tā, ka nav dīzelim manuālis. es ar nekur netā nevaru atrast. pēc 96.gada ir, bet pirms nav...

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

martins765

88 ziņas

PM

Cik zinu ta vecajam dizelim gramatu nau.Skiet ka sitam dizelik nekadas elektribas nau,tik slapesanas varstins un tam var piemest vadu pataisno.

Atbildēt uz šo ziņu
juris

429 ziņas

PM

ja ir runa par sūkņa vārstu, tad tas ņipričom. jo tad jau ievelkot ar nevarētu iekurbulēt.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5 TD LE

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Nu tad mēģinās to vārstiņu iekustināt.Veiksmes visiem džeristiem!!!Līdz nākamai reizītei!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Starpība starp šlepēšanu un normālu iedarbināšanu ir tāda, ka šlepējot neieslēdz starteri un līdz ar to visu ar to saistīto elektisko padarīšanu- to pašu EGR moduli, bet tas savukārt sūkņa elkromagnētu ("čoku") kas piedod apgriezienus un pagriež biku agrāku aizdedzi, kvēlsveces. vVarbūt tur tā vaina. Slāpējamais vārstelis pa taisno no aizdedzes atslēgas barojas, vai kā?
Kas attiecas uz dīzeļa manuāli, nu vienkārši besī ārā, kas kāds ekskluzīvs un rets auto, vai, ka nekur nav shēmu? Es būtu ar mieru pa saprātīgu naudiņu iegādāties, ja nav tāpat nokačājams, tikai kur? Citādi tupi ar testeri kā pie "melnās kastes", nu kaut cik jau algoritmi skaidri, bet kur attiecīgos vadus meklēt HVZ!

p.s. caurspīdīgās degvielas trubeles nebūt nav tās labākās, salā paliek cietas, var ieplaisāt no vibrācijas. Es savam arī izsviedu ārā tos fiksos savienojumus (visus, arī pie bākas) un saliku normālas gumijas šļaukas ar audiem un žņaugus. Iesaku pārbaudīt arī tievās pārplūdes trubeles pie sprauslām.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Kur tas EGR modulis ir atrodams,vismaz kurā paksī to meklēt?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » dizelis noslāpst un nelec
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online