Gāze! Jā vai nē? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze! Jā vai nē?

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25
Gāze! Jā vai nē? ( 54649 )
karlinieks

83 ziņas

PM

Jā, nu tiešām ļoti grūti izlemt, kādu iekārtu labāk likt - klasisko, vai iešprici un, ja iešprici, tad kādu..? Gribas ar to mašīnu pabraukt ilgāku laiku, jo trāpījās tiešām ļoti labā stāvoklī, gan tehniski, gan estētiski, pretenziju nav nekādu, vienīgi degvielas izmaksas pagaidām ir palielas, tāpēc bez gāzes laikam neiztikt..
Dzirdējis esmu arī, ka uzliekot klasisko iekārtu, lai šāvienu rezultātā neaiziet pa pieskari gaisa filtra kaste, obligāti jāliek sporta filtrs, taču spečuki saka, ka koniskie filtri filtrē krietni švakrāk, tāpēc motorā tiek liels daudzums netīrumu, kas bendē reāli motoru.. Tas viss liek vairāk sliekties uz inžektora iekārtu, taču pagaidām vēl nav pilnīgas skaidrības.. Vai tiešām inžektorsistēmas ieguvumi ir divreiz augstākas cenas vērti???

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

karlinieks

83 ziņas

PM

Cik saprotu poplārākās iekārtas ar inžektora sistēmu ir BRC (960 LVL prasa Ganību dambī priekš 98 gada CV ar 3.8), bet vai kāds zin par citu ražotāju iekārtām kaut ko, kas ir tomēr lētākas..?? Varbūt nav vērts maksāt tikkai par vārdu un vispār, varbūt inžektorsistēmu nav nemaz vērts likt, māsa uzlika savam 96 gada apaļajam 3.3 klasisko iekārtu Tallinas ielā pa 430 LVL ar visu sporta filtru, sākumā pašāva mazliet un pāris reižu noslāpa, bet pec sveču maiņas (ne platīna), viss ir čikiniekā un gāzi tērē ap 13-14 l, bet ar to jaudas zuduma gan ir taisnība, nav vairs tas cēliens, tāpēc vēl vien jautājums, kā ir ar jaudu inžektorsistēmām, vai tiešām tā ir tāda pati kā ar benzīnu???

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

Dundurs

192 ziņas

PM

Pēc teorijas elektroniskā iešprice spēj dot arī jaudas pieaugumu, bet tad elektronika gan jāgādā atsevišķi, nevis BRC standarta kompis. Man zināmi cilvēki lēnām nosliecas uz MegaSquirt datora radīšanu gāzes iešpricēm. Uz benzīnu MegaSquirt sevi ir pierādījis.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

TDI

215 ziņas

PM

Dundurs"]Pēc: "

Kursh Lv to MegaSquirt liek? Kas taa par jaudas pieauguma :shock: teoriju . Gaazei ir kudii mazaaka siltumatdeve , taalab pie vienaada pateerinja gaaze jaudaa zaudee .Lai kompenseetu jaudas zudumu , gaazi dedzina vairaak nekaa benciinu ~15-25% . Ir atsevishkji motori ,kuriem jaudas zudumu ,pie vienaaadi uzreguleetiem pateerinjiem ,var arii nesajust , diemzjeel CV ,ar saviem 156+zs un 2+tonnaam ,nau to skaitaa :evil: Man , braucot benziiniski , kompis raada ~13.2 a gaaze izkuup ~16.5l/100km . Liidziigi raadijumi ir radinieka BeeMeeWee 99 ar 2.8 mutoriiti . :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

MrIks

20 ziņas

PM

Arī es ilgu laiku biju gāzes pretinieks. gandrīz divus gadus savu 94 T&C ar 3,8 L motoru darbināju ar benzīnu, bet... degvielas cenu straujā maiņa līka noriskēt un ielikt gāzi. Ieliku Tallinas ielā parasto variantu par Ls 320. Jaudas zudumu nejūtu nemaz, lai gan braukšanas stils pieskaitams man pie dinamiskajiem. Vienīgi nedaudz pārsteidza patēriņa izmaiņas... Ja ar benzīnu rekords maršrutā Liepāja - Rīga ir bijis pat nedaudz zem 9 l/100 km ("kreisera" atrums uz šosejas 105-115), pilsētā vidēji 13-14 l/100 km, tad gāzes patēriņš ir diezgan konstants pilsētā un uz šosejas un ir ap 15-16 l/100 km. Nav jābūt dižam matemātiķim, lai izrēķinātu ka pie patreizējām degvielas cenām pilnai gāzes iešprices sistēmai jāsāk atmaksāties tikai pie nobrauktiem vairāk kā 40000 km. Vai tas ir to vērts??

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager LIMITED 2001; 3,3L

Redmax

19 ziņas

PM

TDI"][quote: "Pēc teorijas elektroniskā iešprice spēj dot arī jaudas pieaugumu, bet tad elektronika gan jāgādā atsevišķi, nevis BRC standarta kompis. Man zināmi cilvēki lēnām nosliecas uz MegaSquirt datora radīšanu gāzes iešpricēm. Uz benzīnu MegaSquirt sevi ir pierādījis."

Kursh Lv to MegaSquirt liek? Kas taa par jaudas pieauguma :shock: teoriju . Gaazei ir kudii mazaaka siltumatdeve , taalab pie vienaada pateerinja gaaze jaudaa zaudee .Lai kompenseetu jaudas zudumu , gaazi dedzina vairaak nekaa benciinu ~15-25% . Ir atsevishkji motori ,kuriem jaudas zudumu ,pie vienaaadi uzreguleetiem pateerinjiem ,var arii nesajust , diemzjeel CV ,ar saviem 156+zs un 2+tonnaam ,nau to skaitaa :evil: Man , braucot benziiniski , kompis raada ~13.2 a gaaze izkuup ~16.5l/100km . Liidziigi raadijumi ir radinieka BeeMeeWee 99 ar 2.8 mutoriiti . :roll:"

ja taisaas kaut ko sildiit, tad ir svariiga siltumatdeve! bet ja taisaas braukt, tad svariigs ir oktaanskaitlis, kas gaazei ir virs 100! vieniigais miinuss ir leenaaks sadegshanas laiks!

Atbildēt uz šo ziņu
Fils

321 ziņas

PM

TAISNÎBA

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

TDI

215 ziņas

PM

Fils"]TAISNÎBA: "

par ko taisniiba
man jau jau ir ap 40kkm norulleec , gaazes inzjektoru , veel pa veco ls950,- cenu uzliku februaarii 8) juutos labi , nesuudzos neeesmu reekjinajis cik man tas ir atmaksaajies , jo to xaljavu kas bij ar TDI ~6/100km , saliidzinaat nevar ,bet nu cipars ~17 griestu konsolee mani nedaudz biedee :twisted: gaazee tomeer sanaak leetaak ~19.5l/100km . :? pa visu sho laicinju ir gadiijushaas arii paris siikas kjibeliites , bet no to operatiivas atrisinaashanas mansgaazinieks nekad nau atshaudiijies
P.S. Peedeejaa laikaa , garaambraucot , tai gaazes kantorii ir maniiti G un S mershi , pajauni bembelati , SS Pontiks utt .nevaaji auto .
Mans draugs , ljoti netruuciigs cilveeks , arii savam gjimenes dienesta 03 (uzreiz kaa garantija beidzaas)CV Limited polnijfarsh edition arii uzlika gaazi un juutaas apmierinaac (varbuut shoperiic nepaaraak :o -benciina kraans noplacis) . Taakaa normaali koptam auto , labas kvalitaates iekaarta NAU GEMOROJS , bet reaali pietaupa $$$$.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Lapas: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25

Forums » Tehniski jautājumi » Gāze! Jā vai nē?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online